View Single Post
Staro 04.11.2021., 13:29   #8
vinja
Premium
Moj komp

vinja's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
1 monitor s HDMI na DP kabelom. Kod tebe je problem što tvoj laptop troši kao stolno računalo, ne znam osim Lenovo i HP originalnog docka da išta podržava toliku snagu punjenja koja tebi treba.
Ovo sam ti stavio kao primjer da vidiš u krajnjoj liniji kako izgleda jedan "neovisni" proizvod, ima i boljih ali opet je mala snaga punjenja:

https://www.vava.com/products/vava-12-in-1-type-c-hub

Jesi provjerio imaš li zadnji firmware na docku?
Ovaj vava izgleda fora. Malo mi je blesavo HDMI->DP, budući da je DP noviji tech... al možda brijem bezveze, HDMI podržava rezu i refresh sasvim dovoljnu za ono što meni treba (2xUHD na 60 Hz)

Provjerio sam firmware na docku, sad kaže da je zadnji, al sam vrtio update i preko Lenovo Vantage i preko Lenovo System Update... u zadnjih par sati nije bilo problema, bože podrži!

Za napajanje mi realno nije bitno, kupim drugi punjač od 230W i spajam dock i punjač kad dođem tu. Realno i 65W je dovoljno - držim laptop na punjaču od docka već par tjedana i uredno radi. Pretpostavljam da ne bi mogao uključiti RTX 3060 na max (Cyberpunk ), ali u uredu koristim mislim isključivo ATI grafiku, tako da je i potrošnja full niska. Ni CPU nije nešto opterećen, ne troši on ni pola od tih 45W.

Uglavnom hvala, javim povratno ako je rješeno s ovim updateom (ako je uopće update napravio)
vinja je offline   Reply With Quote