Citiraj:
Autor xlr
Bookmark bi trebalo biti lako prebaciti, neki export/import sigurno ima (za ubuduce)
A passworde, kada vec prebacujes, razmisli o normalnom/boljem password manageru po izboru (ima i tema o njima)
|
da vise sreće drugi put za bookmarke.... bilo je kvalitetnog ne pročitanog stiva al jbg...
Imas pravo kad vec prebacujem bolje u neki dobar password manager, jer sam Operu koristio za to, preporučilo bi i spremila pasword. Iako ih imam većinu spremljenih na kompu u operi isto a od tamo mogu export napravit.
Citiraj:
Autor domy_os
Firefox? Jedan period od verzije 70 je bio baš loš pa sam vraćao 68, sad sam na 94 Beta i super radi. Puno brži nego 68, dosta više opcija i meni jedini minus što na home page ne mogu staviti bookmarke nego moram ručno slagati siteove.
Tab management je isto OK, traka može biti i gore i dole, slide prstom lijevo/desno mijenja tabove, kratki pritisak na broj tabova otvara listu tabova, dugi pritisak nudi zatvaranje ili novi tab,... Što je znam, meni je dosta dobar kad se navikneš.
Ako voliš čačkati po about:config, onda moraš staviti beta ili nightly build pošto su u final verziji zaključali bilo što advanced.
|
Nikad nisam bio fan Firefoxa iako sam ga imao instaliranog za test na mobu iz nekog razloga ali sam ga makao.
Koristio sam i kiwi browser, jer ima css editor, pa npr enejblam select di ga pametne stranice isključe. Ali nije me mogao zadrzati.
Evo tipkam sa vivaldija, imam par zamjerki, ali u globalu vise pluseva nego minusa trenutno.