Citiraj:
Autor 1v@n
Pazi sad ovu ludu ideju… Što ako korištenjem originalnih (i certificiranih) kabela i punjača zapravo Apple kontrolira kako će se battery health ponašati 🤯
Ako vjerujete u chemtrailse, ravnu zemlju, čipove u cjepivima i ljude guštere, je li stvarno teško povjerovati da Apple ima prste u prikazu stanja potrošnog materijala čija zamjena im stvara zaradu?
Usput, imam kabele iz Kik-a plaćene 15 kn i dobri su, rade već godinama. Par ih je krepalo jer se potežu posvuda, ali za cijenu jednog originalnog, imam 10 ovih potrošnih u svim bojama i dužinama oko kojih se ne sekiram ni najmanje.
|
Apple naplaćuje MFI konektore i certifikate. Po meni orginalni kabeli kvalitetni ali dosta smanjena izdržljivosti u odnosu na druge.
Čak i kabel od Ikea su odlični. Nisam sektaš
Citiraj:
Autor cic
Ovo ultra štetno je možda pregrubo, ali ti si se odma referirao na to da koriste ne kompatibilne punjače ko da je appleov punjač svetinja.
Btw nije bio kabel za 30 kn već 70 kn (možda i više) i pitao sam jer mi je ultra hitno trebao čim kraći za power bank jer sam 3 vikenda zaredom bio na festivalima. Na kraju sam ipak uzeo ugreen, a dok on nije stigao, koristio frendov od 2m jbg. Bio je link s njuškala, ali trgovina iz Osijeka tak da nije baš žnj jer su čak imali i Spigen maske jeftinije nego s amazona ili aliexpressa pa sam zato pitao ako neko ima iskustva s tim kablima…
|
Pa tko ti brani da nekoristiš drugo osim Applea punjača? Imaš masu Belkin i Anker punjače. Nedavno sam spomenuo da u Protisu imaš mali Anker nano pico 20w za 154kn ( naravno, normalni priključak utikača - nije adapter). Idealan za putovanje i manje zauzima prostora ( može u torbicu za kozmetiku)
Krivo si referirao moje postove kad pričam sam između kopije i orginala.
Npr. kupiš 20w i ostaviš si za sljedeću generaciju iphone. Ponekad neki prodaju kompletan 11pro pa uvale kopiju punjača.
Отправлено через SM-G975F