View Single Post
Staro 02.11.2021., 11:46   #3732
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Ja bi krumpirometrijski procijenio ovako:
1. 20 €/m2 × 55 m2 = 1100 €
2. 40 €/m2 ×30 m2 = 1200 €
3. 1500 € za kupaonicu
5. 1200 € uz projekt
6. 500 €

Ukupnu cijenu od 5500 € dobivenu ovom grubom računicom smatrao bi minimalnom za ruke/izvedbu. Osobito može varirati za stavke 2. i 3. Materijal je druga priča, osobito za kupaonicu i kakve pločice želiš. Mislim da bi 15 tisuća € trebalo pokriti troškove.
500EUR za bojanje stana od 80 kvadrata u Zagrebu?
Sumnjam.
2 ruke bojanja + gletanje i ostale stvari, sumnjam da će biti ispod 700EUR, ako ne i više. Ne računam samo ruke, nego i boju, i ostale stvari koje će naplatiti soboslikari.

Kupaona, struja, voda, sanitarije + pločice, bar 3000EUR (ponovo, ne računam ruke, nego i kupaonski namještaj + sanitarije).

Elektrika, mene koštala 9 000kn u garosnjeri od 33 kvadrata. Ali sve novo, bužiri, štemanje itd.

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Dragi kolege koji se time bavite. ZNam da je pitanje okvirno, ali dovoljan mi je i okviran odgovor. Cijena adaptacije:

Adaptacija starog stana od 80m2, trebalo bi sljedeće:
1. Brušenje popravljanje i lakiranje starih parketa u tri sobe - cca 55 m2
2. Micanje linoleuma iz stana, kao i pločica, te postavljanje pločica u kuhinji i wcu - cca 30 kvadrata pločica
3. Vodoinstalaterski radovi u kupaoni (cijevi, nova tuš kabina, školjka, umivaonik)
4. Elektrika u cijelom stanu
5. Bojanje stana

Ima li šanse odraditi ove "osnovne" zahvate do nekih 15 tisuća eura?
U grubo, rekao bi da si ispod 15 tisuća eura, ali nisi previše ispod. Oko 11 bi ja rekao ovako iz glave.
Mommistake je offline   Reply With Quote