View Single Post
Staro 01.11.2021., 12:38   #403
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor dukee Pregled postova
Imam ja, reci.
Koji od ta dva?

Najvise me zanimalo kako se ponasa soundbar bez zadnjih satelita, je li uopce smisleno gledati Q900A ako bi htio dozivjeti malo netflix atmosa? Plan mi je, ako dam toliko para za soundbar, imati ga barem 5-6 godina. Nemam adekvatnog mjesta za satelite i njih ne bi uzimao. Opcionalno, ako se jednom preselim, mogu uzeti surround kit i nadostukati Q900A...

Drugo pitanje, slusanje glazbe. Presao bi sa 2.0 setupa i znam da vjerojatno necu dobiti tu razinu kvalitete, ali takodjer odustajem od hifija i svega toga. Idem u multimedia vode. Pa se nadam da soundbar ne zvuci kao neki od par soma kn, tanko i osrednje jer bi volio da bude katica za sve - filmovi i glazba. Internet kaze da je Sonos Arc+sub bolji odabir za glazbu, ali meni ne odgovara jer mi treba hdmi ulaz za Shield + cijenim taj opticki ulaz za npr Chromecast audio. Imam stari i glupi tv koji nema eARC i ne mogu ovisiti o tv-u.

Kako si zadovoljan mogucnoscu podesavanja soundbara u svom prostoru? Usporedbe radi, koristio bi ga u prostoru duzine 4-5m, s jedne strane ima 2m do zida, a s druge je kuhinja i ima jedno 4-5m. Po tvom misljenju, koliko tu dolaze do izrazaja bocni kanali i mogu li se podesiti da dodju do izrazaja?

Imao sam jos pitanja, ali sam u medjuvremenu pogledao miljon videa i na kraju stavio taj plan po strani i sad se vise ne sjecam nicega.