View Single Post
Staro 31.10.2021., 21:17   #912
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Hvala svima na preporukama, bacit cu jos malo oko i uzet i vase prijedloge u obzir.

Btw. meni najveca mana s5maxa (a vjerojatno i svih tih robot usisivaca) kod heavy usera sa puno psece dlake je ta sta onaj slobodni kotacic ide prvi ispred usisivaca i bude nakon par usisvanja toliko zacepljen od dlaka da se ne vrti uopce i da ga trebam skinit i ocistit.
Baci oko i na Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (MiJia 1C), ja sam ga uzeo na akciji za 1500kn, često se nađe za sličnu cijenu. U usporedbi sa s5 max ima veću usisnu snagu i veći spremnik za vodu, jedino nema laser već regularnu kameru uz sve ostale senzore. Softver je odličan (sad pogotovo nakon nekoliko updatesa), možeš namjestiti praktički sve što ti treba, od snage usisavanja i mopanja, zakazanog dnevnog usisavanja, do virtualnih zidova, raznih zona di želiš npr. samo usisavanje ili mopanje, itd... Uglavnom, žena i ja smo jako zadovoljni. Naš je star sad oko 10mj i jedino negativno što primjetim je to da mu je baterija malo degradirala (očekivano), ali ništa zabrinjavajuće. Sad mu treba jedna nadopuna da prođe cijeli stan (cca 100m2). Doduše ima i solidnu kilometražu na satu ... Jednom kad baterija ode, uzet ću rezervnu i zamjenit je. Nedavno sam uzeo brdo rezervnih dijelova na ali-u za cca 35e (glavne i pomoćne četke, krpice za mop, spremnik za vodu, nožić za kidanje dlaka s glavne četke, itd.). Preporuka, bestbuy robot IMO.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20211031-210801_Mi Home.png‎
Views:	336
Size:	474.0 kB
ID:	24545   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20211031-204739_Mi Home.png‎
Views:	365
Size:	102.9 kB
ID:	24546  

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 31.10.2021. u 21:24.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote