Citiraj:
Autor Prezime
U cem je problem? Nije to nikakva ilegalna stranica; koristim sve njihove .apk aplikacije na uredjajima na kojima nemam instalirane google servise i nisam (do sad  imao nikakvih problema.
Inace, u Amazon ducanu nema bezbroj aplikacija koje inace uredno rade na FS 4k kad se skinu sa "apk mirror" stranica.
A da ce neko haknut specijaliziranu hrvatsku aplikaciju koju ce koristit 50ak ljudi mi je suludo i pomislit 
|
App sa te stranice je isti onaj ko i na play storeu. Znači radi u forsiranom modeu za mobitele.
Nije stvar da netko treba haknut, nije da se izbjegava plaćanje, pa da je potrebno hakiranje. čisto se treba apk editirat te isključiti neki flag za force mobile UI ili što već, u tom moru koda samog appa. Godinama sam koristio HBO Go APK koji sam editirao sa apk editor pro, gdje je bilo dovoljno samo promijeniti commit min SDK version I app bi radio. Ovdje je isto sličan slučaj, samo treba se snaći u svom tom kodu. Probao sam ali nisam uspio editirati apk da ne forsira mobile ui. netko tko kuži android development bi to vjerojatno riješio u 10 minuta.