Citiraj:
Autor cic
Tarifa je kakva je, njemu očito dovoljno iako ima boljih opcija. Plaćao ju dosad, može i dalje jer je dobio vrhunsku ponudu za PS5.
Sama plejka je 500€ plus dodatni kontroler to je 450 kn kad je na akciji, Fifa 22 recimo 400 kn na njuškalu, novi Ratchet 250 kn, All Star jedni ćevapi, tak da je on u biti dobio puno toga praktički po cijeni same konzole.
Iskreno malo mi je čudno da je HT dao takvu ponudu, ko da se netko zajebao i kak je netko napisao, trebalo bit 4940, a ne 3940.
|
I meni je bilo čudno kad su mi napisali da je po toj cijeni. Ali eto i na mail kod plaćanja mi je došla ta cijena, ja platio, došao potvrdni mail od WayPay-a da je plaćeno...pa kad je kolega tu stavio screen ponude isao sam jos jednom provjeriti i pitati na chat jel narudzba prosla pa mi je agent napisao da oni jos ne vide da je placeno u svom sustavu, ali da je to normalno i da treba proci neko vrijeme da se narudzba uknjizi u njihovom sustavu (vjerojatno do sutra ujutro), ali mi je rekao posto je dosao mail od WayPay-a da bi sve trebalo biti u redu...a koliko vidim taj paket niti ne nude na njihovom webu, nego tek kada sam im dao podatke u chatu ponudili su mi taj paket...tak da stvarno nezz, ili su nest zajebali ili stvarno vrijedi po ovoj cijeni.
edit: ovako su mi napisali jučer u chat;
Sadržaj novoga paketa - PlayStation 5 + Ratchet and Clank Rift Apart PS5 + Destruction All Stars PS5 + FIFA 22 PS5 + dodatni Dualsense kontroler.
Cijena u L: 3.460 kn
Cijena u S: 3.940 kn