View Single Post
Staro 27.10.2021., 15:10   #4902
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Radi i za druge messengere koliko vidim. Iako za Viber piše backup, ne i transfer.

Najbolje da ih kontaktiraš i pitaš prije nego daš novce.

Čisto za info drugima.

Whatsapp transfer mi je nešto ujebo na iPhone-u tako da ga više nisam mogao spojiti na komp, odnosno iTunes mu više nije mogao pristupiti, sve ostalo je radilo.

Dobijao sam ovakvu poruku

To sam relativno jednostavno riješio, napravio sam backup whatsappa na icloud i reset iPhone-a preko iTunesa. Nakon toga sam ponovo podesio telefon i povukao backup sa clouda. Dakle nije neki big deal, i na kraju sam uspješno prebacio cijelu whatsapp konverzaciju, tako da sam zadovoljan.

SMSove sam prebacio sa Move to iOS, LINK
Aplikacija je užasno spora, i prvo sam mislio da se zamrzne i ne radi, ali sam ju nakon 2 pokušaja pustio na miru neko vrijeme i na kraju je 300mb SMS-ova prebacilo nakon cca 2 sata Da sam išao raditi transfer svega (cca 35GB) tko zna koliko bi trajalo

Kontakte sam skinuo sa Huawei aplikacijom, upload-ao na gmail... tamo riješio duplikate, i na iPhone-u podesio da kontakte vuče sa njega.

Slike i video sam isto kao i kontakte skinuo i preko iTunes-a prebacio na ajfon

Jedino nisam Viber riješio, ima nekih software-a popus ovog za Whatsapp, ali mi se više nije dalo trošiti vrijeme i novce.

Uglavnom, prelazak Huawei - iPhone je sranje... možda budu nekome korisne ove informacije

Zadnje izmijenjeno od: RimtuTiTuki. 27.10.2021. u 16:51.
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote