View Single Post
Staro 26.10.2021., 19:40   #3713
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Ma sve 5, svaka info je dobrodošla.
Za početak mi je bitno da to izvana zatvorim da voda ne ulazi jer tu dolje kad krene kiša padati, ne staje tjednima
Ne očekujem neku veliku rupu, ovisi koliko se ošteti fasada kod skidanja postojeće stolarije. Za ovo oko mrežice i gletanja, to mi je jasno, radio slično već.

Jedino mi za stiropor nije jasno, gdje to stavljam?
Pa stiropor je debeli.
Igrom slučaja ulazna vrata smo mijenjali ranije i tamo se minimalno oštetilo, bio neki lik došao i nikakav stiropor nije trebao.
E sad, ne znam kako je kod tebe izvedeno, ja nemam unutarnje klupčice i radi offseta sam morao popuniti prostor ispod prozora s unutarnje strane. Ima ploča debljine i 10mm. Na drugom stanu koji je novije gradnje stolarija je izvana opasana termofasadom, tu sam samo zazore popunio, na prvom je mali razmak do zida, nema klasične fasade i taj razmak je trebalo zatvorit.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ako ti treba lampica i gledanje pod kutem da vidiš da li je staklo troslojno, onda ti trebaju i naočale.

Zašto pobogu vodobrusni???
Pa i nosim očale ok, možeš i brojat slojeve, ali ovo je jednostavnije, doslovno u sekundi vidiš broj odsjaja koliko je slojeva plus ovo kaj kolega veli za low-e. Na kraju krajeva tak su mi staklari pokazivali kada sam se prvi puta s time susreo, samo prenosim.

A vodobrusni, zato kaj uvijek u radioni imam hrpu vodobrusnog i kaj se ne raspada/trusi kao običan, probaj

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: killuminati. 26.10.2021. u 19:46.
killuminati je offline   Reply With Quote