Citiraj:
Autor keyser_s()ze
Nemoj Cherry proklinjat za Razer kvalitetu... Topla preporuka za Lenovo SK-8825 membranu kad ti mehanika dopizdi. Premda teško se je vratiti, skoro pa nemoguće.
|
Cherry MX Brown u custom tipkuši ima kolega s posla i nakon par mjeseci su mu prosvirali neki switchevi, zato sam ga spomenuo. Nije greda promijeniti, samo ne očekuješ da će krepati tako brzo obzirom na deklariranih 10/100M pritisaka.
Nego, krećem u nabavku drugih capsa, nije mi zbog buke jer ne udaram toliko po tipkovnici, nego zbog toga što naknadno dodani HR layout nije osvijetljen, samo je otisnut gore. To me sve više i više živcira kad radim bilo što izvan terminala u kojem mi je postavljen UK layout baš zbog toga.
E sam, vidim da je tu cirkus. Klasični PBT capsi ne propuštaju svjetlost, a doubleshot su opet ili UK ili US layout. Ideja je ili kupiti side printed PBT UK layout koji propuštaju svjetlo ili kupiti skroz bijele blank capse te u oba slučaja gore gravirati HR layout. Radi duplog layouta mi se više sviđa side print.
Je li radio netko takvo što? I koliko je zona uložaka naplatila taj posao? Ako se i odlučim na promjenu tipkovnice, capsi će ići na novu tako da nije uzalud vam trud, svirači.