24.10.2021., 21:53
|
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor viper84
Ja postavio ovu prije godinu dana kad sam renovirao, majstor mi je rekao da je dobra ako već neću ''luksuzirati'', glavno da nema plastike na sebi (jedino je filter). Cijela inox i odrađuje posao i više nego dobro, dosad se jednom filter zaštopao zbog kose i čišćenje je nekoliko minuta posla.
|
Citiraj:
Autor OuttaControl
A zasto plastika nije dobra?
Sve cijevi sam u kuci prebacio sa metalnih na plastiku  , a ja sam negdje citao da ako metalna kanalica nije lijevana iz komada da zna se dogodit da popusti na spoju, pa sad 
|
Citiraj:
Autor Renesis
Na ovoj je po meni filter takoder prefin, veoma lako se zastopa od ostataka sampona + kose. Ja sam morao prosvrdlati rupe na veci promjer i od onda je OK.
Zasada su tek godinu i pol u uporabi, tako da detaljnije info nemam.
|
Citiraj:
Autor xlr
Btw zasto oni ruzni podni sifoni vise nisu u modi? Sta ih je zamijenilo nesto bolje ili su bili samo ruzni?
Nevjerojatno mi je to iz par razloga - lako su dostupni kad treba i lakse ih je ocistiti od tus kanalice. Meni se podni sifon zastopa od naslaga sapuna i sampona, 10 min i cist je. I tako svakih par mj otkad peremo ruke ko ludjaci...
Punac renovirao kupatilo i nema sifon, ali ima walk in tus s tom kanalicom. Long story short, netko od majstora je valjda kod postavljanja plocica sprao fuge u walk in tus, ljepilo zastopalo odvod, dosli gosti i bum - poplava u kupatilu nakon prvog tusiranja.
Ne mozes to niti odstopati onim rucnim odstopavacem jer ne mozes dobiti seal. Ne mozes gurnuti prste unutra jer je usko. Na kraju provukli crijevo iz vrta i tlak je odradio svoje.
|
Jos uvijek nisam kupio to djubre, a dolaze mi radit glazure za par dana...totalno sam zbunjola oko toga i svako svoju politiku vodi 
|
|
|