View Single Post
Staro 24.10.2021., 20:36   #500
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Pregledom u arhivu, malo prijasnjeg humora:

,

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Koliko sam upratio, Gabre se preselio u Kanadu, popio naizgled (gotovo) svu pamet svijeta, napuhao se ko puran i nametao svoja subjektvina mišljenja kao dogme te time uzrokovao puno flejmanja. Činilo se kao da je tinejdžer preuzeo račun. Ako dobro povezujem lončiće, nakon bananka se opet registrirao kao King of 4, a vjerojatno u međuvremenu ima i još koji trol račun, samo agira malo smirenije.
Zao mi je sve cuti. Znam da je otisao u Kanadiju, to je vec ohoho prije nego sam videgodisnje pauzirao s foruma. Samo, ne pamtim ga u takvim izdanjima. A koje su prirode bile te rasprave, oko cega? IT, A/V, automibili? Nesto iz Svastare tematika?

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ako kome fali Gabre, cest je gost na Crotuned forumu i na svoj prepoznatljiv nacin sudjeluje u raspravama, posebno u corona temi Uglavnom, i tamo je ista situacija kao i tu, tako da nije do modova i admina.
Na trenutak krenuo baciti oko, kad tamo najgori elitizam kojeg prezirem na forumima - logiranje da bi mogao nesto uopce procitati

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Svaki put je završilo isto, plus - ako je netko dobio xy prilika - on je. Tak da, nemojte skakati u zaključke, ne znate sve detalje, hrpe privatnih poruka razmijenjenih, hrpu postova koji su obrisani, a vi niste niti vidjeli ih itd. I ne govorim to samo za Gabreta, već općenito.
Znam da je bilo neobicnih prevrata kod pojedinih veterana. Najcudnija su mi uvijek bila, serijska brisanja upisa s foruma, kao dodatni cin odlaska, pa idem i obrisati i post i temu. To je, sjecas se, vrijeme, kad si mogao i temu brisati koju si otvorio. Koliko me pamcenje sluzi, upravo zbog toga je i nestalo brisanje/editiranje starih upisa.

Samo ostaje pitanje ako se Gabre javi u 2023, veli - Tore, popio sam casu kefira, mislim na tebe i na forum, drugi sam covjek, hoces li mi dati zadnju sansu? Sto ces reci?

...
Visage je offline   Reply With Quote