View Single Post
Staro 24.10.2021., 12:37   #1698
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Šema je malo drugačija.

Prodavač ti pošalje uređaj na f2me. Treba ti potvrda o dostavi. Otto šalje putem Hermesa pa po broju pošiljke koju dobiješ od Otta lako provjeriš gdje je i dobiješ potvrdu o primitku. Trebao bi zatražiti od f2me da ti ga pošalje iz razloga koji ću navesti kasnije.

U roku 14-45 dana od primitka na f2me, prijavlješ se na Google gdje ostavljaš svoje podatke, račun podavača, potvrdu o primitku i IMEI. Tu je kvaka 22. Bez primljenog moba nemaš njegov IMEI. I onda u roku od 60 dana bi ti trebale doći sluške. Naravno, to je teorija. Prošli put su toliko kasnili da su mi sluške došle tek u 03/21.

Dakle, konsolidirani shipping ne dolazi u obzir što znači da f2me moraš 2x platiti.

EDIT: Zbog lokalnog zakona, priča se da modeli kupljeni u FR dolaze sa punjačem i sluškama zajedno sa mobom.

EDIT2: Čačkanjem po FR stranicama, došao sam do informacija da je gornja tvrdnja djelomično točna. P6 ne dolazi sa punjačem, ali dolazi sa Google Pixel USB-C Earbuds.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 25.10.2021. u 09:49.
coconut je offline   Reply With Quote