View Single Post
Staro 23.10.2021., 23:26   #5
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor kiki85 Pregled postova
Imam problem sa novim (rabljenim) monitorom ili barem sam tako mislio, više nisam siguran jel do monitora ili grafičke, ovaj put sam uspio snimiti anomaliju mobitelom.

Simptomi i priča:

-imao sam 32" 2k monitor, nikad problema

-dolaskom ovog della 43" 4k od sljedećeg dana svakodnevno dva puta ugasi sliku na sekundu-dvije i dalje radi normalno, u 2D po windowsima i u igrama 3D svejedno

-obrisao sam drivere sa display driver uninstallerom i instalirao nove

-probao sa drugim kabelom

-probao druge izlaze iz grafičke

-probao sa monitorom u drugoj utičnici

-furmark prolazi uredno bez artefakata

Evo video 4min, dovoljno je pogledati prvih 20sek trzanje slike po 2D windowsima i od 3:00 do kraja u Battlefieldu kako trza, gasi sliku i zatim postane skroz crna/artefaktna te iz fullscreena prijeđe u windowed, alt-tabao sam izlaz:

Nakon snimljenog problematičnog izlaska iz igre sve radi normalno, bez trzanja po windowsima, te ponovnim ulaskom u igru radi normalno. Dakle ovako neki problemi 2x dnevno, ne češće. U 1-mjesečnom vlasništvu monitora ovo je tek drugi put ovako dugih anomalija, ostale dane samo ugasi-upali sliku 2x dnevno na sekundu-dvije i to je to. Bio sam uvjeren da je do monitora ali nakon ovih artefakata i prelaska fullscreen>windowed više nisam siguran
Imao slicno nesto i promijenio hdmi kabel i bez greske nakon toga.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
njOob je offline   Reply With Quote