Evo da se i ja pridružim klubu ljubitelja Overseas-a.
Naručio u Mađarskoj kućište za retro konfu, došlo zdrobljeno jer su na nju natovarili bog zna šta...sve uredno prijavim, poslikam, pošaljem, kažu kućište nije bilo poslano u originalnoj ambalaži (kućište je negdje sa kraja devedesetih prošlog stoljeća, koja crna originalna ambalaža ??!!) pa se stoga ograđuju. Kartonska kutija sa brdom one folije sa balonima zraka, zbilja normalan transport bi preživjelo bez pol muke.
I ne tu govorimo o modernim plehićima već o punokrvnom o old school kućištu koje bi preživjelo i pad pod tenk, no ne (očito) i pad u ruke Overseas službe.
Kupljeno je na ebay, plaćeno paypal-om, zaštićen sam, a seller je čak i uplatio neko simbolično osiguranje.
Kvaka je da se uredno naplaćuje osiguranje pošiljke, a uvjeti su tako sročeni da, izuzev u slučaju tvornički zapakiranih artikala, nema šanse da su za išta odgovorni.
Ispada da je to osiguranje porez za budale.
Uglavnom, ima li neka kvaka na koju se mogu pozvati, jer njihov je propust, očito?
Ima li možda ipak neki razuman način da se naplatim od pravog počinitelja?
Hvala!
Mislim da slike nema smisla stavljati, savinuto kućište sa popucalom frontom smrvljen i CD čitač i floppy koji su bili montirani na frontu, gotovo svi vijci "poiskakali"... nije bacanje nego prešanje...kada vidim te slike, tko god da je odgovoran, dođe mi da mu poželim da podijeli sudbinu ovog kućišta.