Citiraj:
Autor vga killer
Imat svoje mišljenje nije podjebavanje, samo što se često njegovo nije slagalo sa vašim i naučili ste skakat na svaku njegovu rečenicu, kolko god bila točna ili kriva.
|
Citiraj:
Autor rendula
Moram priznati da ni meni nije bilo jasno zasto je Gabre stalno dobivao banove. Cini mi se totalno pretjerano, i u vecini slucajeva da nije nista napravio protiv pravila (nego, eto, iziritirao neke ljude).
Ne znam, mozda sam i ja subjektivan, jer vise ne pratim forum kao davnih dana, i znao sam Gabreta.
|
Gabre mi se sam 3x javio na PM s rečenicom "znam da sam bio kreten i dobio ban s razlogom" al ono, sad sam ok, nisam više tak usijan glava, daj mi nazad na forum.
Svaki put je završilo isto, plus - ako je netko dobio xy prilika - on je. Tak da, nemojte skakati u zaključke, ne znate sve detalje, hrpe privatnih poruka razmijenjenih, hrpu postova koji su obrisani, a vi niste niti vidjeli ih itd. I ne govorim to samo za Gabreta, već općenito.
Da ne spominjem činjenicu da stvarno ne banamo sam tak ekipu koja je tu desetljeće plus, vjerujte - stvarno moraju zasrati pošteno ili zasrati dobro preko nekoliko puta. Gabre je ispunio sve čekliste sa svim crvenim poljima i to je to, nema smisla drviti oko toga dalje.