Citiraj:
Autor lux3320
pozdrav ekipa
malo sam čitao zadnje 2 stranice u temi, ali želim odgovor iz 1. ruke ipak od vas koji koristite pro-ping
istekao mi je 10.10.21. ugovor s t-comom i naravno, debili me nisu kontaktirali, nego me zvala ženska danas i nudi mi pro-ping
ja reko.. čekajte da provjerim.. čini mi se da imam važeći ugovor kod t-coma
i vidim reko istekao mi je, ali nisam siguran i pitam tehničku podršku preko web-a
i tak, potvrdi on meni da je istekao i pita me da li želim produžit, jer inače će mi sljedeći račun biti 30kn skuplji
reko super. pa valjda je vama u cilju da me zadržite i zovete oko produženja ugovora, a ne što ja vas moram podsjetit "hej ugovor mi je istekao. ćemo produžit? "
vidio sam da je netko dolje napisao da su se promijenili što se toga tiče, ali ok..
sad baš namjerno neću ostat kod t-coma, ako ne ponude nešto jeftinije od aktualne ponude
uglavnom.. vratimo se na temu
zanima me taj pro-ping generalno (optika)
da li bi ga preporučili?
bitan mi je ping
da li generalno konekcija stabilna? nema pucanja veze?
što se spajanja tiče:
vidio sam da pišete da optika nejde kroz zemlju, nego oni stave antenu na krov pa se onda valjda spaja na odašiljač negdje..
i isto sam vidio da je neko napisao da se spojiti može 1 uređaj žično
taj dio ne kužim. pa jel se ne dobije router i zar se ne mogu uređaji povezivati bežićno?
|
Optika radi odlicno, u pravilu u 365 dana, mozda jedan dan u godini budu problemi i to obicno ili dok se kod njih nekaj smrda ili kod nekoga cije usluge oni koriste. Inace je veza stabilna, nisam primjetio nikakve oscilacije, ping je dobar.
da, optika ti ide preko stupova za struju i provede ti ju u prostoriju koju hoces, i onda spoji na ruter. mozes zicno, mozes preko wifija.
kvaka je prije bila da su rekli da samo zicno ide max brzina, preko wifija do unazad par mjeseci nije islo preko nekih 100 mbita. I onda odjednom ko da je proradilo, ide ful brzina, (150 mbita), barem meni, preko kompa, integriran wifi s antenom (asus tuf x570 plus wifi maticna). Preko laptopa i mobitela mi ide manje, ali i dalje vise nego dovoljno.