Citiraj:
Autor ALiEN17
molim vas za nekakav dobar prijedlog, savjet, sugestiju,... imam namjeru ovu zimu provesti s kćerkom koja je osnovna škola malo dalje izvan našeg mjesta stanovanja i prebivališta, jedno 3 - max 4 dana... i to za vrijeme trajanja školskih praznika, nemam pojma šta bi moglo biti zimi u dalmaciji, tako da tamo ne bih išao, eventualno prema unutrašnjosti, da bude zabavno, edukativno i fora za nas dvoje... razmišljao sam o tuhelju, kako je tamo za djecu? uzeti nekakav jeftiniji smještaj u okrugu, pa onda tuhelj jedan dan, drugi dan zoo vrt u zagrebu i treći dan npr. tehnički muzej u zg-u pošto voli te tehničke stvari  ima ko kakvu bolju ideju, volio bih da bude raznovrsno, zabavno i da smo u pokretu, npr. ne da smo negdje na smještaju na wifiju i tabletu i da nam tako prolazi vrijeme... p.s. možda bolje neka bude ove godine hrvatska, jer mi se ne da zafrkavati s potvrdama, karantenama i ostalim peripetijama
|
ZOO zimi nema smisla.
Većina zanimljivih životinja je u hotelu ili spava.
Tako da, nije loše, ali ponavljam, nema smisla.
Tehnički muzej svakako. Muzej iluzija isto nije loše za vidjeti.
Plitvice na putu prema gore, isto nije loša opcija. Vidjeti Trakošćan, prošetati oko jezera, nije loša opcija pa potegnuti do Krapine u muzej neandrtalaca.
Ako ćeš ići u 12. mjesecu, imaš Salaj u Čazmi gdje možeš vidjeti milju lampica i ukrasa za Božić. Advent u Zagrebu, advent u Varaždinu, klizanje itd.
Imaš muzej Kukaca Varaždin, možda pogledati da li igra Kerekeš Teatar negdje u blizini, ima zanimljivih predstava (ili kazalište).
Stari grad u VŽ isto nije loše za vidjeti. Sv. Križ Začretje u shoping izvesti kćerku, možda naletiš na nešto.
Imaš bowling u Lumini centru Varaždin (vjerujem da u ZG ima toga dosta).
Oroslavje - Park znanosti, definitivno dobra stvar.
Možda posjetiti koju planinu/brdo. Ivančica, Ravna Gora, Kalnik, Čevo, Grebengrad, Sljeme (većina se može autom, pogled je famozan).
Ako si već u Zagorju, skočite do Maribora (20km cca), imate Europark, igraonica, kuglanje, adrenalinski park.
Hoćeš malo intimniju atmosferu. Fužine, peć na drva, kuhano vino i čaj, snijeg, sanjkanje 3-4 dana.