View Single Post
Staro 14.03.2003., 15:45   #23
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Banjo-Kazooie
U ulozi si nekog medjveda a neka ptica ti pravi društvo. Uglavnom će ti pomgati da preletiš neke veće udaljenosti. Hodate OGROMNIM svijetom i rješavate različite zagonetke, i ganjate nekakvu vješticu. Grafika je možda najbolja od svih Nintendo 64 igara. Interaktivnos je na zavidnoj razini, možete "pričati" sa ostalim u igri itd....

Mario Kart 64
Odlična igra, pogotovo ako se igra u više igrača (najviše 4 i radi savršeno sa samo 1 tipkovnicom). Ima više načina igre. Utrkivanje po kružnim stazama ili gađanje nekakvim gljivama balonima i takvim stvarčicama po razno-raznim i odlično napravljenim stazama.

Mario 64
Klasični Super Mario samo ovog puta u 3D. Mnogo, mnogo, mnogo, mnogo raznih nivoa i dobra grafika.

Zelda
Ima ih više al svaka je dobra. Vi ste neka princeza i borite se protiv raznih čudovišta. Mislim da trebate spasiti nekog al nisam sigur.

Conker's Bad Fur Day
Odlična, fantastična igra.Tona neumjesnof humora i smijepno jednostavne igrivisti. Conker je vjeverica koja je prošlu noć izašla van s dečkima da bi se naplila ko' zver. Sada ona mora doć doma, a jadna vjeverica se izgubila. Na putu ka kućki srećete ostale životinje koje vam pomažu ili odmažu. Uglavnom veoma zabavno.

Eto nadam se da sam barem trunčicu pojasnio.