Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.10.2021., 09:30   #57346
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor James Dean Pregled postova
Ja sam htio 159 a igrom slučaja uzeo Octaviju. Istina je da alfu moraš voljet ali nisam ni škodom baš nešto oduševljen po pitanju razvikasnosti i samog održavanja.

Svaki auto ima svoje mane i traži ulaganje. 159 je klasa iznad pa je i održavanje vjerojatno skuplje ali zato ju je gušt vozit.
159 je top za vozit. Moj stari je birao između Accorda 2009, Peugeot 508 2011 i Alfa 159 2010 (redizajn, zadnja linija mislim da je).
On je htio Alfu, mama Peugeota, na kraju sam im našao Accorda u kojeg su se oboje zaljubili

Ali probao sam i ja 159-ku, čitao sam stalno da su preteške i sl., ali i dalje se odlično upravlja... ako žele preteški auto s kojim se teže upravlja neka probaju Volvo S60 D2... em nema snage (mislim da je bio onaj stari D2, 1.6) em težak nos da ti je muka skrenut igdje.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kao što rekoh, nije puno bolje od mog prednjeg pogona, još je ovaj imao i komad zemlje. Izlaz iz dvorišta mi je tako cca 9-10% i skroz sve trava jer se slabo ulazi autom unutra, a tek kad zaraste...

Ne znam koliko se sa slike može vidjeti, cesta je 2 m iznad terena gdje sam ja stajao. Jedan dan se baš bacakao lijevo-desno pa sam morao iz laganog zaleta van.
4x4 je stvoren za takve slučajeve. Samo što i njih ima raznih. Npr iznenadio sam se koliko je xDrive lošiji od Quattra na snijegu. Mislim da je neki zaključak bio da je xDrive više za vožnju u zavojima i neku stabilnost na mokrom, ali da nije baš za snijeg. Nek me neko ispravi ak sam to loš i subjektivan filmić gledao, jer mi baš nije bilo jasno koliko je Quattro dominantniji bio.
Elven je offline   Reply With Quote