21.10.2021., 00:33
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor adaksinjo
ovo gore se zove obrambeni mehanizam racionalizacije, u kojem sam sebi pokušavaš objasniti da ti treba 4wd, a zapravo do te klijeti možeš doći bilo kojim autom
početkom godine smo išli u Baumgartner i također gruntali što i kako, ali vrlo brzo odustali i od 4wd i od automatika jer mi je i jedno i drugo apsolutno nepotrebno, a nadoplata je bila malo više od 10.000kn za 4wd i 10.000kn za automatski mjenjač. na kraju uzeli Vitaru s lagera koja je praktički identičan auto kao SX4, ali s malo manje mjesta unutra.
ne živim u tako brdovitom kraju kao ti i gorice nam nisu na tako strmim padinama, ali svejedno smo s autom obišli svašta i ni u jednom trenu mi nije palo na pamet da mi fali 4wd.
ako imaju na lageru SX4 2wd, uzmi to i vozi miško.
|
+1
Civicom idem na svakakva brda po Zagorju, vinograde oko Jaske, iznad Rijeke itd. i nigdje mi nije toliko trebao 4x4 ili automatski mjenjač koliko malo povišena šasija. Često zapnem pradnjim branikom ili zastavicama, sve je već izgrebano, ali ostatak šasije nigdje nisam udario. Jedini uvjeti koji mu ne odgovaraju su vlažna i slinava trava, ne znam da bi i 4x4 bio nešto puno bolji na takvoj površini.
|
|
|