Citiraj:
Autor Nick7
Iskreno ne kuzim toliku pljuvacinu po MIUI-u. Radi skroz OK.
S druge strane, imam poslovni Samsung A30s - po defaultu je to low/mid range fon, ali koliko to lose radi, strasno.... doslovce - idem nekoga zvat, kliknem broj i cekam cca 5 sekundi da se nesto desi. Sve je toliko sporo. Uzas.
|
A gle ja sam imao Mi9T godinu i pol dok mi se nije razbio. Mobitel je ok ali ne možeš poreć da ne neke stvari na njemu ne rade kako treba. Kreni samo od updatea nakon kojeg mi se poduplaju ikone na home screenu i sl. I to ne jedom. I onda adje briši to postavljaj ponovo i sl. Ok kome to ne smeta sve 5 ali mislim da smo prošli ta vremena usavršavanja nekih osnova proizvoda. I kaj je najbolje tu se ne radi o nekom low budget uređaju. Zamisli nekog tko plati za takav uređaj 1000 eura.
Drugo, BT povezivost sa HF, kakvim OBD interfaceom uvijek ide uz gašenje i paljenje BT dok se ne poveže ili ponovo upari, drugačije ne može. Volte/vowifi ne radi kako treba, više ne radi nego što radi. NFC u kombinaciji sa gpayom ima ograničenja, jack za slušalice ne radi na baby slušalici sa nekim slušalicama i kablovima dolazi do prekida itd. A da ne pričam neke opće poznate stvari za Xiaomi koji drugi imaju kao pr. senzor. I što je najbolje čovjek se nada da će se sa nekim budućim updateom nešto od toga ispravit a često se zna dogodit upravo suporotno.
Tebi možda to nije neki big deal jer možda to ne koristiš toliko ali netko tko te stvari koristi svakodnevno vjeruj mi da s vremenom počne iritirat.
Meni je isto telefon u to doba bio ok čak sam ga preporučio frendu koji ga je kupio i ubzo dobio ghost touch. OK događa se, priznali mu garanciju al je čekao mjesec dana da ga poprave.
Za Samsunge iz te serije koji su nosili exynos chipove mogu potvrdi da su teško smeće po pitanju brzine rada. Ovi sa SD-om su sasvm neka druga priča i zato samo kupujem modele sa SD-om (eventualno što bi kupio je najnoviji exy2100). Ali to opet nema neke velike veze sa samsung softwareom jer se radi o chipu loših performansi. Imam A41 sa mediatekom P65 i mogu ti reć da puno bolje radi od tog exynosa iz A30s.