Adam nije usmjeren, dapace. Taj visokotonac je izvrstan i upravo je dizajniran da nema usmjerenost, a i ne probija mi usi kao metalni. No to je teorija, audio system se bira slusanjem, pogotovo zvucnici. I to doma. Jer nemamo svi iste usi, sobe, preferencije...
Poslusao sam dosta zvucnika, aktivnih i pasivnih. Bez proucavanja gdje se motaju, proizvode, usviravaju, rucno ugadjaju (mos mislit) i slicne audiofilske gluposti. Samo osnovne specifikacije i o tome Adam visokotoncu. Cak sam bio prilicno skeptican. Recimo KEF me tako razocarao a isto bi u teoriji trebao biti super.
Otisao u store, imaju demo sobu, dali mi da spojim svoj mobitel (zivio 3.5mm jack

) i poslusam svoju glazbu. Ostao ufodno iznenadjen. Pitao koji im je return policy, kaze lik 40 dana, full refund. Rekoh daj dva odmah. Spojio doma na DAC i od onda uzivam u njima svaki dan i ne gledam dalje. To je inace najveca boljka audiofila, vjecno trazenje svetog grala umjesto naci nesto i uzivati u tome.
Jedino sam dodao sub nakon nekog vremena i buttkicker

Buttkicker je zapravo ispao bolja (zabavnija) investicija, pogotovo za filmove. Sub onako, ovisi od velicine prostorije i preferencija. Ja osobno volim duboki ali cisti bass tako da je sub dodao taj niski spektar i malo rasteretio srednjetonac.