Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.10.2021., 22:22   #11141
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Adam nije usmjeren, dapace. Taj visokotonac je izvrstan i upravo je dizajniran da nema usmjerenost, a i ne probija mi usi kao metalni. No to je teorija, audio system se bira slusanjem, pogotovo zvucnici. I to doma. Jer nemamo svi iste usi, sobe, preferencije...

Poslusao sam dosta zvucnika, aktivnih i pasivnih. Bez proucavanja gdje se motaju, proizvode, usviravaju, rucno ugadjaju (mos mislit) i slicne audiofilske gluposti. Samo osnovne specifikacije i o tome Adam visokotoncu. Cak sam bio prilicno skeptican. Recimo KEF me tako razocarao a isto bi u teoriji trebao biti super.

Otisao u store, imaju demo sobu, dali mi da spojim svoj mobitel (zivio 3.5mm jack ) i poslusam svoju glazbu. Ostao ufodno iznenadjen. Pitao koji im je return policy, kaze lik 40 dana, full refund. Rekoh daj dva odmah. Spojio doma na DAC i od onda uzivam u njima svaki dan i ne gledam dalje. To je inace najveca boljka audiofila, vjecno trazenje svetog grala umjesto naci nesto i uzivati u tome.

Jedino sam dodao sub nakon nekog vremena i buttkicker Buttkicker je zapravo ispao bolja (zabavnija) investicija, pogotovo za filmove. Sub onako, ovisi od velicine prostorije i preferencija. Ja osobno volim duboki ali cisti bass tako da je sub dodao taj niski spektar i malo rasteretio srednjetonac.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote