Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.10.2021., 16:00   #11137
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Kad govorimo o LSX modelu od KEFa..

Do sad sam poslušao aktivne zvučnike od, Audioengine A2+, Audioengine HD3, Kanto YU4, Edifier R2000DB, Edifier S2000MKIII i Edifier Airpulse A100, potonji je još među skupljima od tog proizvođača, mada se oni izdvajaju od prethodna dva navedena modela, pošto je ovaj praktički vrh ponude pored A200 i A300, to su neki flagšip modeli..

Od tih aktivaca bar što se tiče Edifiera, Kef LSX je jednostavno za dva koplja (ogroman soundstage) bolji, a baš sam slušao modele koje ljudi masovno hvale, a komentara pozitivnih ne nedostaje, to je nešto nevjerojatno, al eto, dok sam slušao LSX, rekao sam, to je to

E sad, tražim zvučnike koji bi se približile Kefu ili koji mu stoje uz bok, kako zvučno tako i cjenovno..

Mada čitam za LSX dost kritika, a to je na račun povezivosti, navodno je nepouzdano pa se gubi wifi veza i sl stvari, a što se tiče zvuka, tu praktički briljira, tak da sam i malo skeptičan s jedne strane..

Ako je ko od vas uspoređivao LSX sa nekim drugim zvučnicima, pa eto, možete ostavit ovdje dojmove.

Problem mi stvara položaj zvučnika, oni će ići na policu, do zida, eventualno (razmak između zvučnika bi bilo cca 3m)odmaknuti 4-5cm, e sad, većina aktivnih zvučnika imaju stražnji port, kak sad to utječe na zvuk, hmmm, jače će nabijat bas, al ak bi se to korigiralo prek potenciometra, onda bi moglo to štimat, u svakom slučaju, stalci ne dolaze u obzir..

Komentari, mišljenja su dobrodošli..
Hm. A baš sam si mislio ubost te Edifier S2000MKIII za komp a dosadašnje Edifier r2750db stavit da su mi za TV.

Al jbg, na koncu kad pogledaš, ti Edifieri su 4200kn kod nas, a LSX je 7 kekija na popustu.
Zanimljivo je kak im je frequency response sasvim ok za tako mali zvučnik.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Brlja je offline   Reply With Quote