Citiraj:
Autor gil
Treba zabraniti ljude, previše su nervozni.
|
Kome god islo,
ali vjerujem, da tvoj komentar najuravnoteznije miri se zbiljom lancane ljutnje koju smo mogli procitati u temi. Ponudim poveznicu Vecernjeg lista, konstatacije krivice
same prometne policije, no i dalje sam pocinitelj delikta, licemjer i pristran, jer nisam stavio poveznicu gdje vozac romobila nekog ubija. Jer nikako da u naslovu teme nadjem da nisam na podforumu Legasis domene, vec PCE eksperta. Pa ipak pismoznanaca ima vise nego tamo. Ukratko, sad mi je jasnije zasto se je tako malo upisa vozaca koji zapravo voze romobile Tako da nema svrha da dalje polemiziram i dodajem vatru, jer jednostanvo nije stimulativno. Radije bi citao, kad i ako se pojavi netko tko zapravo vozi romobil.
Inace svaku drugu vecer, gledam ovakve slike na cesti. Ako se slike cine blijede, umanjite za jos 10% ili vise posto, ovisno o vasoj dioptriji, jer tako izgleda vecini koji losije vide, dok ispred njih se voze nesvjesne samoubojice.
Nemam jos dioptriju, ali ovog veceras, zamalo je udario auto koji se odmaknu od njega na slici, a biciklist leluja, jer je popravljao putanju, kad je shvatio da ga je auto skoro pokupio. Ni pokusaja stavljanja i najbijednije treperece signalizacije, bilo kakve signalizacije. Cak se nije ni na nogostup prebacio, ili barem priblizio, da se dalje ne dovodi, nakon ocigledno neugodnog susreta koji je dozivio. Normalno je nastavio dalje voziti.

,
Prvi jos barem vozi u istome smjeru. No, posebna su smrtna atrakcija vozaci koji zove u suprornom smjeru, uz, jasno, abdikaciju bilo kakve signalizacije. Na prvoj slici, vjerujem da vecina gledatelja ne bi ni znala da se priblizava:
a to je vizura, kakvu ce veliki broj vozaca imati uzivo. Dok se konacno ne pojavi:
te neciju obitelj dovede u crno, kad ga njihov clan (nedo bog) pokupi ili gore.
Pa ipak, ne radim ekstaze za publiku, jos manje ukrasavam vuglarizmima, kojima izjednacavam sve bicikliste. Nema smisla. Promisljenost misli je semofor govoru, ili misli danasnje, sutrasnja djela ili zetva.
...
Citiraj:
Autor strgani
ms e20 za 3999, i - 10% na visa premium karticu
|
Ulovili su me diskovi i lumbalni dio neki dan, naplata starih adrenalinskih sportova i avantura, pa mi je posebno irirantno bilo nositi romobil, posebno kad u drugoj ruci imas 30-tak ili vise kila. Nisam mogao ni u auto, jer mi je polozaj sjedenje usporavao oporavak. Nikad mi vise romobil nije falio kao prosli tjedan
Pa sam listao
Najlakse modele od 7 kila. Ima zgodnih ideja, ali kad vidim kotacice, kakve bi ocekivao na disco rolama iz 80-tih, a ne romobilu, onda mi se njihova lakoca manje ucini korisnom. A i autonomija je tako, tako, pa kad vidis cijenu kvalitetnijih, ne izgledaju previse korisni.
...