Razmišljam o prelasku, prenio bi 2 broja
Citiraj:
Autor vacs
Za 55kn se dobije: 2400min, 6gb i 300sms
Za 70kn se dobije: 2400min, 20gb i 300sms
Za 100kn se dobije: 2400min, 40gb i 300sms
Nakon sto ti pretplata postane aktivna javis im se i kazes da ti ubace broj u ovu gore promociju i onda si sam aktiviras koju gotovu kombinaciju zelis
|
Znači mogao bi recimo po imati 55kn veliki i onda 2 mjeseca za 70kn i onda opet 55kn (ili baš tako ne ide)?
Ima još koja promocija/caka od proteklih par stranica, nisam skužio sve, netko je komentirao da se nešto može i kombinirati od promocija
Problem mi je što na Tele2 bonovima na oba broja imam znanto novaca (cca 200kn) sveukupno, ne znam kako je Tele2 što se tiče iskupa novaca...
EDIT: može li se kombinirati 50kn i ovo
Citiraj:
Autor Lika091
Od 16.12.2020. dostupna je ponuda na zahtjev korisnika kojom može ostvarivati dodatni podatkovni promet u postojećim opcijama Veliki internet (dodatnih 0,5 GB), Jako veliki internet (dodatnih 1 GB), Velika Kombinacija (dodatnih 0,5 GB), Jako Velika Kombinacija (dodatnih 1 GB), Jako Jako Velika kombinacija (dodatnih 5 GB) te su dostupne svim korisnicima bonbon pretplate, neovisno o tome koristi li korisnik istovremeno i neku drugu uslugu HT-a ili ne. Navedenu ponudu se može koristiti od trenutka aktivacije ponude.
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/cjenik-pretplata
Dakle imate ovo. Sad dosta ekipe prelazi na pretplatu pa kad daju aktivirajte to.
|