Citiraj:
Autor nub
Horn of the abyss je po meni najbolja ekspanzija, jer ne izmišljaju ništa novo već su napravili poboljšanja i sitne promjene kako bi igra bila izbalansiranija i igriva u 2021. Core igre i štih je nepromijenjen, kao da se radi o originalnoj ekspanziji.
|
Moram priznati da nisam isao dalje od HD moda. Ima par stvari koje su napravili jako dobro, ali ima i nekih koje su po meni deal breaker. OK, "stih" je isti, ali ima puno dramaticnih promjena koje utjecu na (stari) stil igre.
Spell research ti de facto omogucuje da radis samo jedan Mage Guild, zadovoljis tournament roules i namjestis si Town Portal na L4. Ostali spellovi u dobrim tournament mapama su ionako manje bitni, s obzirom da imas barem nekoliko Utopia gdje ces prile ili kasnije nabasati na knjigu neke skole.
Uopce mi nije jasno zasto su promijenili Resistance u Interference. Banas Thorgrima, kako bi trebao napraviti i Dessom, Gunnarom i Kyrreom i bok.
Tim vise sto su neke stvari banali po defaultu u MP-u, tipa Orb of Inhibition i Navigation speciality heroje na mapama bez vode.
Gimpanje Necroa (Necro skill i benefiti artefacta) i Confluxa (cijene i Phoenix rast) je opet besmisleno jer se tournament ionako igra s istom dvorcem, pa je na kraju dana svejedno.
S druge strane, Mysticism napokon ima smisla, jer s Expertom nakon jednog turna mozes imati za Fly. Prethodno, Mysticism je sluzio samo tome da ga uzmes ako je drug izbog Eagel Eye. Lijepo je sto su malo balansirali Scouting i Intelligence takodjer. Takodjer je top stvar sto mozes odbiti ponudjenje Witch Huta ili Scholara.
Sve u svemu, nikako se nisam mogao natjerati na to. O onoj drugoj abominaciji (WoG) da ne pricam.
Ako je netko voljan za odraditi kakvu nonHotA online partiju (imam Daddy status, ostalima ne treba), 1vs1 (h3dm1) ili 2vs2 (mt_poDogovoru

- javite se na PM.