Običan romobil ne može na kolnik, isto kao i role i skateboardi. A iako su mi osobno električni romobili odlični, smatram da i oni nisu za promet s ostalim motornim vozilima na cesti. Vozio sam 2 puta po ne baš prometnoj cesti M365, brzinom od 15-20 km/h, kaciga ali bez štitnika i 5/7 ne bi ponovio to. Onaj osjećaj kad ti dolazi iza leđa mali kamion i dok te obilazi, a ti na onim malim 8" kotačima - grdo. Ni blizu stabilno kao na bicklu.
Po meni, biciklističke staze su jedino ispravno rješenje za romobile tipa M365, do 25 km/h te pločnici uz manju brzinu. Ne bi išao baš na skroz nisko na 6 km/h, ali razumijem ograničenje. Ostalo, jbg, nesigurno je.
Čak je ovaj prijedlog zakona dobar i za veće/jače romobile. Samo što bi uz obaveznu registraciju i tehnički tražio da takav romobil zadovoljava i neke uvjete, poput minimalne širine platforme, minimalne veličine i širine guma, visinu i širinu upravljača i slično te možda čak i posjedovanje vozačke kategorije za mopede.
Citiraj:
Autor jucca
Samo ne kužim u koju će kategoriju uci, recimo, Greyp. I da li će biti uopće legalan.
|
Većina Greypova je legalna za vožnju po cesti - to su sve pedeleci koji većina imaju street načine rada s asistom do 25 km/h. E sad, koliko to ekipa krši i voze se ko manijaci po cesti preko te brzine u drugim načinima, to je pitanje.