View Single Post
Staro 15.10.2021., 13:58   #9
zoran5
Registered User
Moj komp

zoran5's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Hvala na odgovorima da ima logile u tome kako se otvara.

Lap je start mjesec dana, znaci sarke/panti bi trebali bit novi.
Cura ga je upotrebljavala tih mjesec dana ali jedna opaska na otvaranje.

Lap je Dell Vostro znaci poslovna serija koji bi trebala bit bar malo cvrsca od jeftilena.
Ako bi sam sebe uvjerio da je kvrc nastal pri otvaranju ekrana na cosku onda ja sa dugogodisnjim iskustvom rada i amaterskog servisa mogu slobodno rec da je to jako losa kvaliteta lapa / dizajna. Ali slazem se da mogucnost postoji.

Drugo, lap sam probal startat i poslije 2 sekunde Dell loga nista nije bilo na ekranu. posto sam jako rijetko ili nikad imal takav slucaj trazil sam okolo bilo koji dijagnosticki signal. Poslije dugo vremena gledanja skuzil sam da power led dioda blinka nekako kao kod. onda sam skuzil da blinka dvaput u jednoj boji i 7 puta u drugoj boji. na webu pronadjem kod 2.7 = ekran. Moj zakljucak posto je ekran vec imal crte po sebi da je on u pitnju i da BIOS neda butat dalje. Posto je garancija nisam isal vise istrazivat vec nosil u butigu na reklamaciju i servis. trgovac je pokusal upalit te u toj sekundi kao vidjel neku tanku crticu u ljevom kutu. Poslije nije vise bilo loga al ja nisam uz najbolje gledanje vidjel ama bas nikakve crtice, s vanjske strane to sigurno ne, a sa unutarnje neznam.
ja nevidim. ali bilo kako bilo meni je cudno da je cijeli ekran imal crte pa tek onda prestal delat. da je samo kut ostecen trebala bi se boja razljevat samo u kutu pa dalje. Neznam.

Moj problem je sta lap nije prenosen niti fizicki bio na podu te da bi u slucaju laganog puknuce unutarnje strane po meni to trebal servis priznat kao lose odradjen lap.

Eto neznam al mi je malo to mach da samo prilikom otvaranja / zatvaranja ode unutarnji display i onda je to korisnik kriv, i to na Vostro seriji Della.

ponavljam nema vanjskok puknuca stakla to su svi utvrdili prilikom prvog pregleda

Zadnji updejt, poslat ce sliku ali nece pokrit garancijom fizicka ostecenja.
zoran5 je offline   Reply With Quote