View Single Post
Staro 13.10.2021., 17:55   #3658
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Uff koje su to cifre.
Kod mene prošle godine kupaonica i posebno wc/kuhinja išli u renovaciju.
U kupaoni stare pocinčane cijevi poštemali van, stavili pex Al pex, znači standard: cijevi za kadu, bide, školjku, lavabo. Također u kupaoni je na mjesto starog bojlera došo novi Valiant VUW 256/ 5-7 35kW, cijevi od grijanja u kupaoni sve nove i štuknute u sobu lijevo, desno i na kat.
Drugi wc također nove cijevi za wc, lavabo i bojler(samo za toplu vodu) + još je dodano do susjedne bivše špajize odvod i voda za veš mašinu gdje su sad perilica i sušilica. S druge strane zida izvod za kuhinju, topla/hladna voda i odvod za sudoper i nova cijev za plinsku pećnicu.
I još su dodane 2 lojtrice, znači u obnovljenu kupaonu i kupaonu na katu, a stari radijator sa kata stavljen u mali wc jer je tamo farba od radijatora bila djelomično sprhnula.
Sve to okruglo 27k, s tim da sam mu ja zaokružio. E da i još je zmontiro novi wc/kotlić i lavabo u mali wc, a bojler je stavljen pol metra dalje od stare pozicije.
Zaboravio reć da je kond. bojleru u posotjeći dimnjak stavljena cijev. I još sam izgubio termo ventil od jegnod radijatora pa sam novi moro stavit.
Jedino sam termostat i vanjski osjetnik sam stavio sad neki dan jer nisam mogo do sad jer nisu radovi bili gotovi.
Znači treba ić radit u Zg, tamo se da zaradit .
domina je offline   Reply With Quote