Da i ja kao vozač romobila koji je dosad preko 5000km napravio na romobilima dam doprinos razgovoru:
1. Krivac je vozač automobila, nije propustio osobu koja ima prednost
2. Vozač romobila je mogao spriječiti svoju smrt da je bio bolje obilježen ili da je pripazio i predvidio da se ovaj možda neće zaustaviti, a tako vozim koje god prometalo da koristim, bicikl, romobil, skuter, auto.
Da je potrebno regulirati romobile, jest, registrirati i plaćati osiguranje, da, ograničiti brzinu na 25km/h - ne, jer onda praktički gube svoju svrhu.
Svakoga tko prevozi dodatnu osobu na romobilu koji nije za to namijenjen treba kazniti, kao i kad se u autu za 5 osoba vozi njih više.
Svjetla na romobilu imam upaljena i danju i noću, pokušavam izbjegavati cestu gdje god je to moguće, pogotovo ako ima prometa, jer znam i sam kakvu nervozu izazivaju klinci na romobilu koji nikad nisu sjeli za nikakvo vozilo i mijenjaju smjer kao sumanuti bez da daju ikakvu obavijest o tome (na ne davanje žmigavaca sam lud i sve vozače, da se razumijemo).
Mislim da se treba sve regulirati vezano uz romobile, ali ne na horuk, nego bi trebalo i proizvođače romobila, i korisnike romobila i ostalih vozila uključiti u donošenje pravila koja bi na kraju uz svačiji kompromis zadovoljavala svakoga barem donekle.