View Single Post
Staro 13.10.2021., 08:15   #1282
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Mene zanima, kako to da ne vidis na stotine majki, zena, koje svaki dan idu na posao, na romobilu.
Ne brini, vidim(o). Ima jedna nobelovka koju redovito sretnem kako vozi sebe, dijete i rozu skolsku torbu punom brzinom zapadnom stranom Savske. U tom dijelu Savske su barem 3 haustora iz kojih, kako ne bi potrao tu briznu, superinteligentnu zenu-majku-romobildziju koje su ti ljevicarsko licemjerna usta puna, moras igrati na kartu teisticke religije i teorije vjerojatnosti, jer tehnicko-tehnoloskog nacina kako bi ih zamijetio nema.

Vidim ih barem nekoliko komada svaki dan pred Ujevicem u Koturaskoj. Nisu ni tateki Darwin cijepljeni za nevozenje malodobne djece time, daleko bilo.

Nedavno, ulazim u ured u Hoto u Savskoj autom u garazu. Popodne je, sunce mi tuce u oci. Dolazim do rampe i cekam da se otvori (dakle, stojim od rampe mozda 30cm), i jedva punoljetni moron prolazi izmedju auta i otvorene rampe. Volsebno, s obzirom da sam zeru lakse krenuo jer mi je to isto sunce tuklo u oci i pomilkila me karma da ga ne lansiram na -4.

Ali su mi najjaci nobelovci koji sijeku (ili se opcenito voze) po kruznom toku. Takve redovito susrecem u Radnickoj. Pa se onda voze suprotnom trakom po Budmanijevoj, logicno, jer je najcesce samo jedna zakrcena, ovisno o dobu dana.

Dakle, kako su ti rekli, biciklisti, romobildzije, segvejasi i ostala leftardska bagra koja privatizira svoju trajektoriju zbog zeleno-progresivne lazi kada zajasu svoje prometalo nije problematicna zbog toga sto bi trebala statisticki ginuti i cesce, nego zato sto ostali sudionici u prometu imaju psiholoske traume i zakonske reperkusije nakon sto ih pogaze.

Eto, bas jutros, ali to je toliko redovno da je postalo standard - krizanje Savska-Vukovarska, skretanje jugoistok u Vukovarsku. Zeleno je za skretati lijevo, dakle iz Savske u Vukovarsku. Ima ukupno 5 prometnih i dvije tramvajske trake. Bicikl ide istok-zapad. Tramvaj u smjeru sjevera stoji na stanici. Redovno bicikl prolazi, koji ne moze vidjeti sadrzaj te trake zbog tramvaja, ali predpostavi s obzirom da nikoga ne vidi u sjevernom dijelu Savske a to je jedini aktivni semafor da zasto ne bi prosli. Naravno, taj samodopadni stvor umjesto da POŠTUJE PROPISE (sto je takvoj ekipi u domeni znanstvene fantastike s egidom "volim prava, ne postujem obaveze"), racionalizira i cudi se ko pura dreku u "OTKUD TI" varijanti. Pa eto, ja iz onog haustora iz gore spomenute price. Cik pogodi.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote