Citiraj:
Autor prileee
Ekipa na romobilima, iz mog iskustva svakodnevne voznje auta i motora u prometu, su sami za sebe najgori. Uz wolt/glovo retarde na elektricnim biciklama, ekipa crna ko ponoc roka ulicom po mraku bez ikakvog obiljezja, sa 0% sanse da ih ja vidim i misle da sve imaju pod kontrolom dok im se nazalost ne dogodi nesto kao ovo iz clanka.
|
I onda nek plate kazne, nek ih se sankcionira. Mene zanima, kako to da ne vidis na stotine majki, zena, koje svaki dan idu na posao, na romobilu. Stotine studenata, stotine drugih normalnih vozaca. U malom u kvartu, pet zena koja radi u prehrabnenom ducanu, svaki dan idu na posao s romobilom, minus kisa i nevrijeme. One koje imaju slabije modele, kombiniraju voznju busem, da malo usparaju bateriju.
Na sudu kad nekoga optuzis za nesto, u ovom slucaju pristranost, onda obicno moras dokazati valjanost tog navoda, tako da temeljis i dokazes vezu koju svojom pristranoscu zeli ostvariti naspram necega. Sto tocno ostvarujem tom pristranoscu? Znam da ce sad biti lancano priklanjanje grupnom lincu, samo je fascinantno, kako se u temi javljaju, primarno oni koji ne voze romobil, a vozaci romobila se skrivaju kao da se boje ostaviti upis? Mozda sam nesto propustio u temi od ranije, pa nisam
dovoljno upucen.
Citiraj:
Autor 1v@n
|
Editirao si upis, te naknadno dodao sadrzaj, koji nisam vidio kad sam prvi prvi put odgovorio. Nisam kronolog medijskih vijesti, ne pokrivam svaki kutak medijskog izvjestavanja. Evo ti si ga postavio. Samo ne znam, cemu militantno kontriranje, formalizam izvlacenja stavki zakona? Ako je srusio zenu, onda nek dobije debelu novcanu kaznu. Nek bude sankcioniran, nek plati iz svog djepa bilo kakve troskove lijecenja ili rehabilitacije. Voziti romobil, nije biti clan kluba dozvole za ubijanje, nadam se da ti je to jasno? Nije mi ni brat, ni prijatelj, niti me ikakva veza drzi s navedenim - prekrsaj je prekrsaj. Vrijedi za sva vozila na cesti. Za sve sudionike.
...