View Single Post
Staro 12.10.2021., 22:20   #1272
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Krivo, ima jako puno kolnika koji nisu iskljucivo za motorna vozila a pjesaci ih ne smiju koristiti. Ajde otvori link zakona kojeg sam stavil i slobodno procitas sve, ali trenutno bitno ti je čl.124. i iducih nekoliko. Reci ak kaj nije jasno, bum probal objasniti.
Dobro kolega Overclock,

dal je to stvarno vazno? Vozac romobila je poginuo, izgubio zivot, ostavio tko zna koga od obitelji da ga oplakuje. Zar je stvarno vazno biti formalist zakona?

Vozim auto i bicikl i romobil i stosta, ali moram priznati, do danas, da se ne sjecam sredstva prevoza, koje toliko netrepeljivosti izaziva kao romobil. Vecernji list je tri put mijenjao naslov, komentari su na noz odmah isli na vozaca romobila, tek kad se naslov promijenio, poceli su ublazavati pristup, pa poceli prihvcati da ga je usmrtio vozac, neusporedivo snaznijeg i ubitacnijeg vozila, koje se zove automobil.

Ove godine, dva puta sam zamalo zavrsio na traumatologiji, ili jos gore od toga. Niti u jednoj prilici nisam napravio prekrasaj, dapace, prva zena je preklinjala da ne zovem polciju, jer vozi sluzbeno vozilo. Pristao, naknadno platila stetu servisa. Koji mjesec iza toga, ponovo Zagrebacka ulica, vozac bez ikakve provjere izlece na mene. Sreca da pazim za njih dvostruko i odrzavam normalnu brzinu, inace bi i ta epizoda lose prosla. Covjek je izasao iz auta, poceo mucati od straha koji ga je ulovio, poceo se ispricavati, jer je znao da me je mogao poslati u vjecna lovista, a da uopce nije ni obratio paznju na ukljucenje u promet.

Rezime, imam dojam, da je kod nekih ljudi, svaki vozac romobila kriv - dok ne dokaze suprotno.

...
Visage je offline   Reply With Quote