Citiraj:
Autor Nbdy32
1. Nisi precizirao koje su kartice u pitanju, ali bit će dosta sa tim adapterom da će kartica normalno raditi ...
2.Dva risera OK, ali treći ... ne velim da neće raditi, ali provjeri kabel da se ne grije previše kad staviš 3 risera ... I nije mi jasno kaj će ti 8 (6+2) na riseru, koliko znam svi riseri imaju 6 pinske konektore za napajanja ...
3.Trebalo bi raditi, samo pripazi da na izlazu (gdje spajaš grafu) imaš 5 crnih (GND) i 3 žute (12V),CPU ima 4+4 (12V + GND) ...
|
Hvala na odgovorima!
1. Večina kartica spojena je tako i to radi ok(Radeon VII/Rtx 3060Ti/1660Ti i 1660 Super) - mene je samo zanimalo koliko u stvari daje wata takav spoj 6 pinskog kabela sa adapterom na 8 pinski..
2. Mislio sam da je dobra ideja staviti tri risera s obzirom na snagu napajanja ali nisam razmišljao o grijanju.. adapter je napravljen tako sa dva izlaza 6+2 - naravno da ću za riser koristiti samo 6 pinski - malo sam se nepretno izrazio u pisnanju. U svakom slučaju odustajem od ideje sa tri risera na jednom kablu - imao sam dovoljno pregrijavanja dok je bilo ljeto

3. čitao sam komentare i to izgleda radi kako i ti kažeš međutim isto tako sam pročitao i komentare da su ljudi spalili risere i još svašta.. i zato sam pitao.
Preskačem i to- već sam izgubio neke kartice zbog svoje aljkavosti
Još jednom 10x