12.10.2021., 21:36
|
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
Autor Newmie
Ako je definicija "punokrvnog" smartwatcha da ima mikrofon i zvučnik onda ja imam krivo shvaćanje, no to je OK, možda ne pratim dovoljno.
Po mojoj osobnoj procjeni manje od 10% korisnika koristi tu funkcionalnost s obzirom koliko to sve skupa loše radi. Nekoliko puta sam koristio GW2 u svrhu poziva/odgovora na pozive i bilo je prilično beskorisno - krči, ne čuje se dobro, mikrofon je očaj bio. Napominjem, Venu 2 ima mogućnost da se javite na pozive tj. da pozive prebacite na slušalice, ako su trenutno spojene sa satom/mobitelom.
Prošao sam 5-6 smartwatcha kroz zadnjih 5-6 godina i Venu 2 je najbolje što sam koristio. Baterija odlična, AMOLED ekran koji je čak i na minimalnim postavkama na suncu vidljiv, jako dobar odaziv na funkcije paljenja ekrana kada nije AOD upaljen.
Nikada ga nisam koristio u AOD modu jer osobno ne vidim potrebu za tim, ali su geste za paljenje screen puno bolje i responzivnije nego na GW i GW2 koje sam prije ovog uređaja koristio. Doslovno samo mali trzaj prema licu je dovoljan da se ekran upali i pokaže informacije, a puno puta dnevno to radim.
Kada uz sve smartwatch funkcionalnosti dodamo puno bolje odrađene fitness funkcionalnosti od drugih modela, Venu 2 mi je best buy u ovoj kategoriji pametnih satova.
Ispravak moje netočnog navoda, sat ima zvučnik, ali nema mikrofon. S obzirom na to, javlja situaciju s fitnessom koju si ti naveo kao nedostatak.
|
GT2/GT2 pro i Honor magic watch 2 imaju puno bolji zvučnik od GW. Imao sam i Gw pa mogu usporediti. Itekako je korisna funkcija razgovorah i ja svaki dan pričam na sat kad mi mob nije pri ruci. Recimo teglim stvari a mob u jakni ili torbici. Tebi je recimo smartwatch kad ima hrpu appova i pisanje poruka a meni je to beskorisno.
|
|
|