Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.10.2021., 21:01   #57112
spawn
Premium
Moj komp
 
spawn's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Istra
Postovi: 7,946
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
I opet ja izrod na 18" ljeti a 17" zimi, jel?



Opet cu ponoviti: iako ih ne vozim, fasciniran sam onim sto je postalo iz KIA-e i Hyundai-a. Od nizerazrednih koreanskih poluproizvoda su dosli do, usudio bih se reci, vrhunskog proizvodjaca automobila.
Ako slijedeci auto ne bude opet BMW, jako je vjerojatno da ce biti Hyundai ili KIA. Fasciniran sam kako su Santa Fe i Sorento dobri auti za relativno relativno malo novca. Nisam mogao vjerovati da od 2016-te cini mi se u seriji imaju Android Auto, a za mog BMW-a ga uopce nema u ponudi nego bih morao ubacivati neki 3rd party Android HU sa kojim mi ne bi radilo pola originalnih funkcija a i B&O sound systm bi bio beskoristan.

Sto se tice Forda, za njih sam znao da su dobri. 3-4 godine sam se druzio sa Focusom i Kugom. Odlicni auti definitivno, ali i kod njih se sve mora doplatiti. Kada smo recimo uzimali novu Kugu 2019-te, nisam cekirao navigaciju na narudzbi jer sam predpostavljao da to dodje u seriji kad vec ima onaj veliki ekran, pa su me iz auto kuce zvali i pitali da li sam siguran da ne zelim navigaciju.
Svi auti su danas dobri i loši. Iskustva su stvarno raznolika s istom markom i modelom. Najbolje je pogledat si džep koliko je dubok i tražit najbolje za taj iznos uz naravno procjenu iskoristivosti. Moje mišljenje naravno, ne namećem nikome ništa. Npr, danas sam se vozio u Land Rover Discoveryju 2019. Na oko ogroman auto,a ja se kao suvozač moram na mm namještat da ne udaram s nogama u prednji pretinac i da ne zgnječim nekome noge otraga. Ja ga osobno nikad ne bih kupio, a i na licu bratića iz Švice se vidilo da nije baš zadovoljan. Jbg kupio ga je za raju a on sam nezadovoljan .

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 11.10.2021. u 21:34.
spawn je offline   Reply With Quote