View Single Post
Staro 08.10.2021., 09:48   #930
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor cane Pregled postova
Narudžba napravljena 10.9. a skoro mjesec dana kasnije 6.10. su me obavijestili da:

Artikl je bio na akciji pa sam ga zato uzeo, nije da mi nešto pretjerano treba pa nisam bio previše u iščekivanju da stigne. Ali mjesec dana da se ustanovi da im je artikl nedostupan je stvarno predugo
Da li je taj artikal još uvijek na web stranici s natpisom dostupno? Ja sam jednom uzeo artikl koji je bio na odličnoj akciji da bi me nakon cca 3 tjedna otkantali s istom tom izjavom da ga ne mogu povući od dobavljača i stornirali narudžbu bez ikakve dvosmjerne komunikacije u vezi toga. Par dana sam se s njima prepirao oko toga da maknu artikl s weba ili barem stave natpis da je nedostupan s obzirom da je svakodnevno bio dostupan po punoj cijeni, samo se mijenjalo vrijeme isporuke za dan dva kako su dani odmicali. Nakon prepiranja, izjava da ću sve prijaviti inspektoratu itd.....standardno za ovaj podforum i prema iskustvu drugih forumaša, oni su mi "uspjeli" napraviti novu narudžbu i isporučiti isti artikal s onom akcijskom cijenom za koju sam prvi put napravio narudžbu bez ikakvih daljnjih odgovora na mail, isprike isl. Dobio sam sms poruku o vremenu dostave i to je bilo to. Uglavnom, artikal je bio najmanje bitan i hitan u cijeloj priči i baš zbog toga sam imao vremena natezati se s njima. Sad je pitanje koliko je tebi hitno da svoj artikl dobiješ na vrijeme.