View Single Post
Staro 07.10.2021., 09:43   #260
deevzg
informatički suradnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
Ako sve ostaje isto, a malo drugacije (nekome ljepse) izgleda, zasto ne ici na W11? Cega se tocno bojis?

bug-ova brate, bug-ova

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
ja nemam namjeru preći na W11 sve dok postoji službena podrška za W10.

Za surfanje, gledanje filmova i serija, gejmanje.... nemam nikakve potrebe.

Sa W7 na W10 (W8 nikad nisam imao) sam prešao jer sam promijenio MBO i CPU pa sam to iskoristio kao razlog (uz prestanak podrške za W7)
potpisujem !

to je kao da u indiji ideš prvi testirat izgrađenu prugu

Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
Mene zanimao razlog zasto drugi prelaze vec sad na Win 11, jer nekih realnih prednosti - nema.
To je kao da predjes sa Ubuntu na Mint i sl... u pozadini prakticki sve isto, samo interface malo drukciji

Win 10 je imao kao jednu prednost taj DX12, ali ni on se nije bas nesto proslavio do danas nakon toliko godina.

vidjela krava da se konj potkiva....

Citiraj:
Autor Dr. Strange Pregled postova
Upravo to, nema razloga žuriti, sve radi dobro na 10ki, žurbom jedino možeš dobiti nove bugove i probleme, mjesec dana ću pričekati da se sve to popegla, otkrije i onda napraviti upgrade, a neka drugi budu beta testeri.
mjesec !?, bude to bilo nekoliko godina...

Citiraj:
Autor Jay Cutler Pregled postova
Ja sam si instalirao 11-icu čisto zato da imam novi OS. Sve mi je podržano, i zakaj da ostanem na 10-ki?
I zadovoljan sam.

možda zbog one latinske "historia est magistra vitae" ak se dobro sjećam nekad učio latinski

https://docs.microsoft.com/en-us/win...indows-10-1507

Citiraj:
Autor robee Pregled postova

Razumijem da hw star 10g nije kompatibilan ali cpu i mbo stari 3g da vise ne odgovaraju.

Ne pada mi na pamet kupovati tpm modul a osim toga ne podnosim kada me netko na nesto prisiljava i uvjetuje. Svaka app koja forsira nesto svoje i ne dozvoljava mi kao korisniku prilagodbu, instant ide u smece.
Ima vec neko vrijeme kako sam otpilio Onedrive jer eto oni su odlucili postaviti nova pravila koristenja pa im ne odgovara da ja kao korisnik imam 100GB free nego po novom samo 15GB.
Ta politika nametanja je kontraproduktivna ali na zalost samo kod manjeg broja korisnika pa zbog toga i mogu raditi sto zele.
Tpm i acc su eto radi vase sigurnosti dragi korisnice
Usput eto vam u dupe pa kupite novi hw posto je staro 3g neupotrebljivo.
dugo mi je trebalo da skužim da se one drive može maknut kroz group policy i registry

Zadnje izmijenjeno od: deevzg. 07.10.2021. u 10:01.
deevzg je offline   Reply With Quote