Citiraj:
Autor masterCG
Ja sam tek nedavno prešao na Win 10 nakon ne znam koliko godina koristenja Windowsa 7 jer sam nabavio novu konfu na koju ide samo 10 i jednostavno sam bio prisiljen.
U ovih par mjeseci koliko sam na Win 10 mogu reci da je to jedno veliko sranje, razno razne bugove i nepravilnosti u radu OS-a imam konstantno dok na Win 7 nisam imao apsolutno ni jedan problem svih tih godina.
Ne vidim apsolutno ni jednu prednost windowsa 10 i sta sam to dobio, a da nisam imao na Win 7.
Sad se vec gura Win 11 jer se zeli imati potpuna kontrola nad nasim pc-evima sa raznim novim cakama, a ujedno se potice potrosnja i prodaja novog hardvera.
Problem je sto alternative nema, na Linuxu ne radi dosta toga i treba puno vremena da bi se upogonili neki programi koji po defaultu ne rade, ali ako to bude jedina opcija onda ce biti linux i gotovo...
Ne znam kakav je macOS sa svojim softverom i guraju li oni spijunazu kao ovi smradovi i kakvi su sto se tice updejtova i podrzanog starijeg hardvera.
Ali uglavnom, treba polako prelazit na nesto drugo jer ovo ne ide dobrim smjerom.
|
ja sam za to da se uvjek ima 2 kompa jedan za surfanje a drugi offline kao docking station meni je pomoćni komp 32bit win7 lajtica koji služi kao nas s diskovima, win 10 je puno brži od win 7 , ali što se tiče win 11 ne zaletavati se barem još koju godinu, kao i ne ažuriranje win10 sve dok ti nije nužno da možeš radit prek neta i mreže barem to kod mene funkcionir kako doma tako i na poslu (naravno imam uvjek starih kompova na raspolaganju za stavit nešto kao win7)