Pozdrav svima, evo da i ja poodijelim svoje iskustvo s HT-om i procesom uvođenja optike. Optika mi je bila dovedena do kuće i trebalo je samo ugraditi onaj ormarić na fasadu i spojiti dolaznu nit na optički kabel kojeg mi je već pripremio električar kada se radila nova struja.
- 20.7. sve dogovoreno u HT centru što od usluga želim (net i maxtv), vrlo ljubazna djelatnica kaže "nemojte se iznenaditi ako vas tehničar nazove već ovaj tjedan"
- 6.8. zovu me iz HT-a da bi došli "pogledati do objekta što treba". Kažem ok, samo dođite.
- prolaze dani, ne događa se ništa, pa 18.8. idem osobno do HT-a opet da pitam što se događa i gdje je zapelo jer su mi rekli da je zakonski rok 30 dana. Zvali nekog nadležnog voditelja tehnike, kažu eto da se malo odužilo ali da bi trebalo kroz par dana biti napravljeno
23.8. zovu iz kooperantske firme tmt da bi došli pogledati. Dođu, gledaju, analiziraju što bi kako bi, treba izrezati stiropor budući da je bužir ispod fasade ostao, uf kako će oni to, majko mila kuku lele, kažu evo sad znamo što treba, doći ćemo sutra, jer nemamo alata, nazovemo sat ranije.
Dođe sutra, ništa se ne događa, ne javljaju se, ja već lud na aparatima, zovem lika od jučer ne javlja se.
Dan kasnije, evo njih zovu da su opet došli kažu ne mogu ništa, nemaju dosta kabla, šaht najbliži ulicu iznad, reko čekajte da se zaletim doma.
Dođem, kažem šaht vam je pred kućom, to samo piše kanalizacija na poklopcu jer drugi nisu imali, mogli odjednom izvući kabla koliko treba i napokon spojiti taj ormarić na fasadu.
Pitam što slijedi dalje, kažu kroz 10ak dana doći će iz HT-a s opremom da me spoje. Reko super, ajde samo da se napravi napokon.
3.9. zove me tehničar iz HT-a, kaže da nije dobio uredan radni nalog od kooperanata i da ne može ništa, da će doći u ponedjeljak "vidjeti što treba"
Dođe 6.9., gleda, otvara ormarić, laserom nekim mjeri, analizira, gleda zagušenje koliko je kaže sve je ok, signal pušten na centrali nema šta. Pitam kad će me doći spojiti napokon, ne zna reći.
Idem opet osobno u HT, ne znam više što bi, kažem situaciju pišu neku požurnicu jer da ovo sve predugo traje.
Zove me tehničar 13.9. da bi me došao spojiti 22.9., kažem super, bar da nešto znam i ne živim u neizvjesnosti više.
Dan prije nego je trebao doći kaže nešto hitno mu je iskrslo, prvi slobodan termin je ponedjeljak 27.9. Ja kažem ok, čekam već 2 mjeseca šta da radim.
I eto, došao, spojio net i maxtv, radi i tako. Trebalo bi mi vjerojatno biti drago, no nakon svega zapravo mi je - svejedno koliko je sve to skupa bilo mučno. I pitanje je ne bi li sve još puno duže trajalo da ih nisam ganjao.
Ne znam stvarno o čemu se radi, fali li HT-u kronično ljudi, a posla preko glave, a ionako su sve živo outsourcali, no čini mi se da nazadaju što se tiče usluge u odnosu na razdoblje od pred 10 i više godina. Ne znam kako je ako se obični ADSL želi uvesti čeka li se isto toliko.