Citiraj:
Autor Mommistake
Neće doći do servisera uopće ja mislim.
A1 pa zamjena kartice, ako to ne pomogne, idemo vidjeti što s mobitelom napraviti.
|
Pitanje je i koliko servisera jako dobro poznaje sam softwer mobitela i koliko je u stanju od njih uopće pronaći neke izmjene u softweru pa da ustanovi što se događa. A upitno je i imaju li uopće softwerske i hardwerske alate kojima mogu tako nešto provjeriti? S obzirom na cijenu rada jednog sata servisera i cijenu samog mobitela postavlja se pitanje koliko je to sve isplativo. Na kraju se svede kupi novi mobitel i novu SIM karticu, jer te to na kraju dođe jeftinije i manje ćeš vremena izgubiti.
S druge strane HAKOM a vjerujem da na nivou EU postoji neka služba koja se bavi i ovakovim očito kriminalnim radnjama koja bi takve stvari bez obzira na isplativost istraživanja istog trebale raditi na otkrivanju počinitelja ovakovih radnji i kažnjavanju ovakovih pojava. Ako toga za sada i nema vrijeme je da EU osnuje stručni tim koji bi se bavio ovakovim prijevarama, kao i mnogim drugima koje postoje na internetu, a ne da ljudi niti ne znaju što ih je snašlo i da se praktično nemaju kome požaliti niti od koga dobiti neku zaštitu.