View Single Post
Staro 04.10.2021., 14:57   #46
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Evo prihvatio bih i to objasnjenje, ali da takva klonirana kartica primi SMS, sama uspostavi poziv sa doticnog aparata i da se cuju glasovi, a nakon toga da se izbrise svaki trag poziva i SMS-a?
Ne znam, meni to zvuci malo nevjerojatno. Mislim da tu fali nekih informacija ili su neke stvari u cijeloj prici lagano izmisljene ili netocno prenesene.
Glasove s uređaja ne mogu objasniti osim time da se veza preko SIM kartice duplira na oba aktivna uređaja. Na originalnom uređaju s originalnom SIM karticom ne vide se pozivi i SMS-ovi jer su napravljeni s drugog uređaja.

Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
A dokle ćeš ponavljat jedno te isto?
Kakva klonirana kartica, da se to radi onda bi 50.000 ljudi u državi imalo s tim problema i dobivali bi račune od par tisuća kn, a ne samo jedna baba od 70 godina koja čuje zvukove u glavi.
Eto baš su se na nju namjerili hakeri i klonirali joj karticu. :facepalm:

Baš kako kaže WraGG, ne može nitko prepričavat tuđe probleme po forumu i ne znam čemu takve teme uopće.
Pa neće valjda forumaši koji nemaju uvid u apsolutno ništa riješiti taj problem, mogu samo bubat neke svoje teorije.

Ovdje jedino operater može riješiti bilo kakve nejasnoće i nitko drugi.
Ako nekome nije jasan račun nek ide u poslovnicu i tamo se s njima raspravlja i to riješava, a ne na forumu.

Tko smatra da nije potrošio taj mjesečni iznos nek piše prigovor operateru pa će mu ovi detaljno odgovoriti i pojasniti da je potrošio.
Čemu nervoza? Kolega Mom pokušava dobiti informaciju odakle da uopće krene s rješavanjem problema jer posjet operateru i razgovor s "tetom s pulta" nije urodio nikakvim plodom. Jesi se potrudio pročitati malo početne postove?
Sinac je offline