View Single Post
Staro 02.10.2021., 23:08   #898
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Ima li netko s foruma preporuku za "poor man's" dyson stapni bezicni usisavac?

Naime, iman roborock s5max ali mi fali jos nesto ovakvo u kombinaciji za pojednostavnit zivot, da ne moram vadit klasicni usisavac, spajat ga, usisat 2 kvadrata i vracat sve to nazad. Zamisljam ovaj dyson tip da je zgodan da mi stoji u spremi na punjacu na zidu, skinem, usisam 5-10 min sta treba i/ili sta s5max nije i vratim na punjac.

Pitam jer mi se ne daje 3-4k kn za treci usisavac ako ce nesto od 1200 kn bit dovoljno.
Najveca mana tih budget usisavaca je osim slabije baterije uglavnom slaba filtracija, odnosno hepa filteri lose kvalitete (ili nepostojanje hepa filtracije) pa ne sprecavaju povratak prasine nazad u zrak.

Potreban mi je samo za tvrde podloge i primarno pasje dlake, neman tapeta.

Znam da je doktor sa vacuum wars youtubea preporucava jimmy jv51 da je ok u nekoj budget kategoriji za sve osim tepiha ali ga nigdje kod nas nema, jedino jv83 koji bi prema ovom videu (spomenut je na kraju) treba bit neki stariji brat za 1300kn kod nas.

Eto, ako netko ima koji pametan prijedlog slobodno nabacite nesto do 200 eur ako valja.
Ista situacija je bila i kod mene nakon kupnje S5Maxa i dugo sam gledao kako, što i gdje uzeti i na kraju uzeo na par rata Roborock H6.
Znaš kad žemskinja kaže da je to nešto najbolje što sam kupio do sada a kupio za 2500kn, onda znaš da je učinkovito i jednostavno za korištenje

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote