View Single Post
Staro 02.10.2021., 13:21   #12390
MerrySmiley
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Usluga nije dostupna svima, niti se reklamira još jer usluga ne radi kako treba još i ne žele da ih Hakom gazi . Još uvijek se svi uče, navodno bi trebao doći i ispoliraniji fw za fritzboxa itd id.
Super! Neka to ispoliraju sve i bit će tip top.
Ako bude stabilno, meni ni ne treba optika onda neko vrijeme. Imam ping od oko 7 ms i za sad mi je to ok. Sumnjam da bi i na optici bilo nešto brže.

FW za Fritz - isto odlično ako bude poboljšanje

Citiraj:
Autor p3r02d3r0 Pregled postova
Vidi vraga. Stvarno. Pretprošli tjedan sam provjeravao. Još je bilo samo 200. Danas opet provjerim nakon što si mi to napisao. Imam dostupnu opciju za 1 Gbps.

Hvala!
Odlično! Imao sam neki feeling da bi moglo biti dostupno!
Ja sam, kad sam to vidio, zvao SZK i dogovorio za par dana tehničara da mi dođe zamijeniti modem.

Još je to sve dosta novo pa se pripremi za eventualne početne boljke, slabi UL, nestabilnost veze i sl. Čvorove još uvijek peglaju. Ali ide na bolje.

Ja nisam imao problema sa stabilnošću, pucanjem veza, UL je uvijek skoro 100 Mbps ali sam evo jučer i danas primijetio da nekad speedtest ne uspije iznad 500injak Mbps DL napraviti na A1 serveru:

Na Terrakom serveru recimo ide do 1Gbps (znao sam dobiti i preko 1000 Mbps - ali s time da je u igri na oba kraja 2.5Gb port i Cat8 kabel).

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 02.10.2021. u 14:12.
MerrySmiley je offline   Reply With Quote