View Single Post
Staro 01.10.2021., 12:24   #87
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 2,784
Taj u baški nije u baški nego je lažno assertan (možda je u nekom trenutku bio u baški pa je preseljen), ali nalazi se trenutno negdje u Rijeci (može se vidjeti po signalu prema ostalim minerima)

E sad kvaka ti je u skalama... dakle svaki miner ima svoju transmission scale, označava se brojem od 0.01 do 1.00, gdje je najmanji broj najlošije, a 1.00 najbolje. Tvoj hotspot bi trebao biti okružen sa hotspotima koji imaju veliku skalu da bi imao dobre rezultate. Što je više minera na hrpi, skala se smanjuje.

Dakle, ovisi gdje ga staviš. Rijeka i Rab nemaju puno uređaja i većinom su svi na skali 1.00 tako da svaki put kad neki od njih odašilje signal dobiva se puni iznos... dok ih je u Zagrebu preko 150 i skale su niske i ovisi koga ćeš loviti i shodno tome i zarađivati manje.

Dakle, treba voditi računa gdje se stavlja miner, jer ako ga staviš u isti hexagon sa već drugim minerom, smanjuješ i sebi i njemu zaradu. U ZG se nije baš vodilo o tome računa, a mislim da neće ni po manjim mjestima kako je krenula navala sa naručivanjem
dakky je offline   Reply With Quote