Poz,
dal je trenutno situacija i s ostalim komponentama kao sto je s grafickim karticama?
Naime trebam preporuku za confu koja bi vrtila VM (win server 2016 + 1-2 win 10) i za gaming s time da gaming trenutno nije toliko prioritet i zbog toga bi ostavio trenutnu graficku:
Nvidia GTX 1060 3GB GDDR5
Sad prvo pitanje. Koliko bi ta gore navedena kartica bila bottleneck, prvenstveno u koristenju VMa? Za gaming pretpostavljam bi definitivno bila.
Ako bi bila preveliki bottleneck cak i za normalno koristenje i VM onda ne znam, jos bi onda eventualno pricekao s kupnjom ili uzeo nesto tek toliko da nije bottleneck, iskreno ne znam ni sam...
Takodjer bi ostavio i:
SSD Samsung 870 QVO 1TB te HDD 1TB
i dva monitora Samsung S24F356FHU 24inca
Drugu graficku i monitor bi uzeo kasnije kada i ako se cijene stabiliziraju.
Ostalo sto trebam ja znaci standard:
MBO
CPU + FAN
RAM
SSD nvme 1TB
Napajanje Gold+ modularno
Kuciste (dobar airflow, filtere za zrak, dodatni ventilatori, na estetiku, vanjski dizajn, osvjetljenje vanjsko/unutarnje ne patim, tako da prozirne stranice mogu a i ne moraju biti, jos pogotovo ako su takva kucista skuplja, onda cu radje uzeti verziju kucista bez stakla ako ga ima i tu razliku u cijeni bolje dati za ostale komponente. Isto vrijedi i za ostale komponente koje imaju RGB, LED i te p*******.
Budjet: do 1.333€ ili ti ga 10.000kna, bez graficke i monitora
Narucujem preko:
www.mindfactory.de i/ili
www.alternate.de
Hvala