View Single Post
Staro 30.09.2021., 18:28   #11552
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Samo napomena, a i koristan savjet kada produžete ili novi korisnici. To je više puta ponovljeno od puno članova, pa da bude i na ovom forumu.

Ako želite za 209kn, Max3 bilo putem telefona ili chata, "ovim putem zahtijevam aktivaciju Max3 paketa uz ugovornu obvezu na 24mj uz cijenu od 209kn/mj prema stranici 22. red 3. Cjenika posebnih i proteklih ponuda HT-a.

uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: MAX2 paket od 119,20 kn bez
PDV-a odnosno 149,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; MAX2 paket od 135,20 kn bez PDV-a odnosno 169,00 kn s PDV-om na optičkoj
infrastrukturi; MAX3 paket od 167,20 kn bez PDV-a odnosno 209,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; MAX3 paket od 199,20 kn bez PDV-a
odnosno 249,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi. Ova ponuda nije dostupna uz Magenta 1 ponudu.

Također, sukladno navedenom Cjenku, stranici 8. ovim putem radim i zahtjev za aktivacijom (npr neke od opcija).

Trajna ponuda za privatne i poslovne korisnike za dodatne programske tv pakete uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca od 14.4.2017. Iznos mjesečne
naknade iznosi: MAX Arena 5kn (4kn bez PDV-a), MAX Sport plus 15kn (12kn bez PDV-a), Prošireni paket 5kn (4kn bez PDV-a), HBO Premium 5kn
(4kn bez PDV-a) i Pickbox NOW od 4kn (3,20 kn bez PDV-a). Mjesečna naknada za privatne korisnike uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca za Sport
MIX iznosi 5kn (4kn bez PDV-a)

To vam je uvijek puno jeftinije nego neki Premiumi od 370kn.

Ja sam imao 209kn Max3, prošireni 5kn i sport plus 15kn dok sam bio na ht-u.
Prešao sam na A1 radi veće brzine i još nižih cijena.

Sada za 199kn imam Sportski i sve Arene na A1 i dodatni tv za 15kn/mj uz 200Mbps.
U A1 nije toliko jasan cjenik, tamo Trio ide najniže na 189kn/mj + Mozaik popusti (do 30kn popusta) ali u biti isto uz prigovor na odbijanje aktivacije i citate cjenika trebaju aktivirati.
Ja sam u A1 imao kao novi član još nižu cijenu i 12mj u pola cijene.

S time da vam neće samo tako i nisu sretni kada tako formulirati zahtjev jer tada agent ne dobiva bonus, nego čak ide i u minus. Ali moraju raditi aktivaciju uz tako formulirane zahtjeve i traženje uz citate cjenika.
Agenti imaju u Donatu ili onom web sučelju kada unesu vaš broj u desnom kutu prikazanu i cijenu koju sustav daje za produženje, ali uvijek uz tako formulirane zahtjeve može proći i aktivacija za te najniže cijene.
proalzi i na chatu

https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=3129&rType=2

Otvorite chat na fb te napišite "Dobar dan, ja sam xxx, oib xxx" "jesam li dobio odjel web prodaje?" (opcionalno)
"ovim putem tražim aktivaciju xx za xxx kn sukladno Cjeniku posebnih ponuda, molim vas da mi navedeno aktivirate po navedenoj cijeni u roku od 72h ili najkraćem mogućem roku."
citirate im cjenik ili priložite screenshot
Napraviti će zahtjev (neće direktno taj agent istog trenutka već popunjava zahtjev i onda vam kroz dan-dva aktiviraju) i moraju aktivirati, možete slati i e-mail ali ne koristite riječi "molim vas" "biste li mogli" već "sukladno cjeniku Posebnih ponuda ovim putem tražim aktivaciju".
Navedena pogodnost je i dalje aktivna u navedenom cijeniku, moraju vam aktivirati, šaljite mail na info@t ako niste uspješni u pisanju na chat.

Detaljno obrazložite i citirajte cjenik, točnu stranicu cjenika ili citat cjenika.
Šaljite prigovor ako vam ne žele aktivirati, možete ići i na Povjerenstvo za reklamacije (drugostupanjski prigovor) ako vam odbijaju ali vam neće odbiti sve dok se koristite pravim rječnikom i pravim riječima pri zahtjevu.
U prigovoru ne spominjite "moj susjed to ima" "vidio sam na forumu" već samo uvijek ponavljajte da je to aktivna pogodnost i cijena u njihovom službenom cijeniku i ovim putem radite pisani zahtjev za navedenom uslugom aktivaciju po toj cijeni i uvjetima.

Možda vas nazovu i kažu "to ne može", vi kažite da vam odgovore na email i točno navedu zašto vam odbijaju aktivirati po toj cijeni ako se pogodnost i cijena nalazi u Cjeniku kao aktivna pogodnost.