View Single Post
Staro 29.09.2021., 07:26   #368
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Add user), tu je nekim čudom prošao login, nakon toga nekim neobičnim postupkom pokrenuti update google play services pa maknuti tog usera. Nakon toga proradio je i wlan i mogao sam ulogirati malu s ograničenim google accountom.
Krv mi je ispio na slamku, samo što ga nisam u zid bacio u jednom trenutku. Da li je do androida ili do Realme softvera ne znam, ali smrdi mi na neki Google "catch 22": treba update google servisa da bi mogao ulogirati usera. A usera ne možeš ulogirati jer ti servisi ne rade. Kao ona legendarna Microsoftova: No keyboard found - press any key to continue
Treći Realme doma. Prvo R6S, relativno ok u startu. Nakon toga R7 Pro isto pokrenut i podešen bez problema. Sva 3 došli s android 10. Sad obični R7 i zafrkancija od par sati da proradi
I da ne bi bilo sve tako bajno, sva 3 imaju čudnu foru da preferiraju 2.4GHz umjesto 5. Jednom kad se spoje na 2.4 jako teško ili nikako se ne prebacuju na 5 iako stajao metar od routera. Kako router ima posebni SSID za svaku frekvenciju, na kraju na svima maknuo 2.4 Ghz konekciju i sad rade ok samo na 5.
-->
Kupio Realme 7 kao poklon za dijete. Jučer pola dana zafrkancije da proradi. Neće se spojiti na wlan 5GHz. Ne mogu na onom first start wizardu prijaviti nijednog usera. Probam prijaviti klinku s ograničenim Family link accountom, ne prolazi s glupim porukama. Factory reset, probam sebe ulogirati, ne ide. Startam mob bez usera, ide jedan security upgrade, isto ne prolazi taj wizard. Pustim upgrade na Realme UI 2.0/android 11, opet ništa. Novi factory reset, neće. Već na pola puta da ga vratim u dućan nađem neki tutorial. Trebao sam pokrenuti mobač bez inicijalnog logina na google acc. Nakon toga dodati usera (Users and accounts --> Add user), tu je nekim čudom prošao login, nakon toga nekim neobičnim postupkom pokrenuti update google play services pa maknuti tog usera. Nakon toga proradio je i wlan i mogao sam ulogirati malu s ograničenim google accountom.
Krv mi je ispio na slamku, samo što ga nisam u zid bacio u jednom trenutku. Da li je do androida ili do Realme softvera ne znam, ali smrdi mi na neki Google "catch 22": treba update google servisa da bi mogao ulogirati usera. A usera ne možeš ulogirati jer ti servisi ne rade. Kao ona legendarna Microsoftova: No keyboard found - press any key to continue
Treći Realme doma. Prvo R6S, relativno ok u startu. Nakon toga R7 Pro isto pokrenut i podešen bez problema. Sva 3 došli s android 10. Sad obični R7 i zafrkancija od par sati da proradi
I da ne bi bilo sve tako bajno, sva 3 imaju čudnu foru da preferiraju 2.4GHz umjesto 5. Jednom kad se spoje na 2.4 jako teško ili nikako se ne prebacuju na 5 iako stajao metar od routera. Kako router ima posebni SSID za svaku frekvenciju, na kraju na svima maknuo 2.4 Ghz konekciju i sad rade ok samo na 5.
c-shadow je online   Reply With Quote